Resor

Grand canyon helikoptrar - heta tips för perfekt flyg

Vill du tour Grand Canyon med helikopter? I området i närheten finns det flera tour val som kommer med olika alternativ, så plocka rätt turen kan vara förvirrande. Nedan hittar du några tips som hjälper dig att välja den bästa helikoptertur. På så sätt kan du köpa den bästa turnén möjlig till lägsta pris.

En sak att komma ihåg är att köpa din resa minst 72 timmar före tid. Som ger dig de flesta alternativen i tour alternativ och flygtider. Helikopter turer av Grand Canyon är mycket populärt bland besökare, park, så de säljer ofta i förväg, och om du väntar till dagen för turen att köpa era platser, kan de vara borta.

Dessutom vill du inte köpa din biljett på en helikopterplatta. Inte bara riskerar du inte att kunna hitta en öppen plats, om det händer att vara en tillgänglig, du kommer att betala mer än du skulle om du köpt på samma plats i förväg. Så glöm inte detta viktiga tips när du plocka ut din tur och gör dig redo att köpa.

Boka din resa på Internet

Det är mycket bättre att köpa din turné platser online. Detta är en bra idé av flera skäl. För en sak, finns de lägsta priserna på dessa turer online. Oroa dig inte, du behöver inte söka runt för bästa affär. Bara gå till tour företagets officiella hemsida och köpa din resa från dem direkt. Detta kringgår mellanhänder och deras markeringar, så att du får det lägsta priset möjligt.

Även om du har möjlighet att betala mer för ett framsäte, finns det ingen anledning att göra så. Du kan inte verkligen reservera en plats säker eftersom piloten tilldelar platser rätt innan resan börjar. Om någon har betalat för framsätet eller inte, har alla samma odds för att få sitta i den. Det fungerar på det viset eftersom sittarrangemang bestäms på varje enskild passagerare vikt. Piloten fördelar vikten jämnt över kabinen, så flygplanet är säkrare att flyga.

En uppgradering som är värt att betala för är chansen att flyga på en EcoStar 130 chopper. Dessa choppers utformades för sightseeing, så vindrutan är enorm och kabinen har en hel del rum Rider i dessa choppers är vanligtvis mycket smidigare också.

Air Tours att mark

Vegas landning turer är mycket roligt och definitivt något du bör göra. Den västra kanten av Grand Canyon är bara 120 miles från Vegas, och det är där helikoptrar tillåts att flyga under kanten och landa på golvet canyon. Det finns gott om alternativ i tur att går till West Rim och mark. En av de mer populära landning turerna sätter på golvet canyon där du bjuds på champagne picknick, varefter du kan ta en flotte tur längs Coloradofloden.

Andra landning turer som anges på den västra kanten. Om du tar en av dessa turer, kan du lägga på VIP-pass till Grand Canyon Skywalk, så du kan gå 70 fot utanför kanten på en bro av glas. När du står på bron, kan du se mellan dina fötter och se canyon golvet vägen ner under dig på ett avstånd av mer än två tredjedelar av en mil bort. Det är en spännande sak att uppleva och utsikten från denna utsiktspunkt är fantastisk.

Om du väljer att gå till South Rim, har du att välja mellan en 30 minuters tur och en 50 minuters tur. Den längre turen är bäst eftersom du kan se så mycket mer med allt det extra luft tid. På denna tur får du rida i komfort på en EcoStar medan du se fantastiska sevärdheter som Zuni korridoren, Grand Canyon Village, Dragoon korridor, den norra kraterranden och öknen Vakttornet.

Inslagning

Helikopter turer kostar mer, men kostnaden är definitivt värt det. Det är roligt för att rida i en helikopter, och du bjuds på spektakulära landskap också. Tips ovan kommer att peka dig i den allmänna riktningen av bästa turen för dig, och du kommer att spara pengar när du är redo att köpa. Kom bara ihåg de brantaste rabatterna online får du på turné hemsida.