Resor

En överlevnadsguide för resande par

Här är några intressanta par reser tips för dig att följa som hjälper dig att ha en bra tid utan att få på varandras nerver.

Håll ett utrymme för enskilda intressen:

När du reser tillsammans finns det många aktiviteter som du kommer att vilja göra tillsammans, men det finns några som du föredrar att göra ensam. Du kan alltid prata om detta med din partner och komma till en ömsesidig förståelse så det finns inga hard feelings. Kanske när en av er är dykning eller ut på en joggingtur, kan andra gå en matlagningskurs av det lokala köket eller gå för en yoga session. Detta kommer att hjälpa att göra banden mellan dig och din starka partner. Genom individuella aktiviteter får du utrymme och tid för din egen, plus när du återvända till din partner du är alla friska och glada över att träffa henne och berätta om dagen.

Glöm inte att ta måltider i tid:

Aldrig bo Tom mage. Känner du många argument äger rum när du är hungrig, men detta låter töntigt, men det är sant. När du reser du stött på stressande situationer och du kan förlora ditt humör enkelt om du är på fastande mage? Kontrollera att du har tillräckligt snacks med dig för att hålla i nödsituationer. Saker som kakor, kex, blanda nötter eller granola barer är bra sätt att hålla magen nöjd tills du hittar en restaurang.

Ge varandra vissa uppgifter:

För att göra det smidigt kan du tilldela varandra vissa uppgifter. En av er kan göra bokningen för flygningen och annan kan göra en bokning för hotellet. Likaså om du känner att du inte är bra på att hantera ekonomin kan du också låta din bättre hälft göra det om de är bättre på hantering av pengar. Du kan bära dokument och andra viktiga papper medan din partner kan bära bagaget när det är dags att kolla igenom säkerhetsgrindar. Så du ser det ingen spelar roll finns hur liten problemet är det alltid ett sätt att räkna ut.

Har ett par utekväll:

Även om du reser tillsammans kan du fortfarande gillar tanken av ett par datum, är det viktigt att ha speciella datum med din älskade en precis som du brukade göra innan du gifte. Du kan prova för att gå på fin middag med din make eller du kan ta din älskade ut för en romantisk film. Detta kommer att hjälpa att hålla kärleken vid liv mellan er två och det blir något nytt att hålla utforska i din relation.