Resor

Grand canyon: alla hjärtans dag helikopter och flygplan turer

Har du letat efter det perfekta sättet att göra denna alla hjärtans dag semester den mest speciella ännu? Ta din kärlek till himlen med en luft-tur över den hisnande och oändligt romantiska Grand Canyon National Park.

Du kan ta flyg från ljusen i Las Vegas, Nevada, och det finns även South Rim turer avgår från Arizona, vilket gör det ännu enklare att kvitta på flyget Grand Canyon här Valentine's Day.

Air tours tillhandahålls av både flygplan och helikopter, med helikoptrar med de mest fri utsikt från luften. Även om du kan vara säker på att båda kommer att ge en verklig känsla av äventyr och minnen som du kommer att bära med dig för en livstid.

Air Tours från Las Vegas

Om du väljer en helikoptertur kommer du och din valentine avgår från The Strip i Vegas eller från närliggande Boulder City. Du kan välja från landning turer eller luft-endast flyg, även om det måste sägas att landning turer kommer att ge den mest minnesvärd upplevelsen.

Landning turer har fördelen av en Champagne picknick på golvet i Grand Canyon. Detta gör för en speciell alla hjärtans dag utflykt som kan även kompletteras med en flod båttur längs fantastiska Coloradofloden.

Researrangörer erbjuder deluxe- och standardrum paket för flygningar med alla deluxe turer avgår från The Strip. Om du bor i Vegas detta är det bästa alternativet och det finns även kompletterande limousine Transfer mellan hotellet och en helikopterplatta. Ser du Vegas från luften på dessa turer, och det finns inget bättre sätt att se den livliga oas i öknen.

Eurocopter EC130 helikoptrar är maskinen val för deluxe flygningar. Dessa moderna helikoptrar erbjuder enastående visning med lyxiga sittplatser och jämnaste rida någon kommersiell tour helikopter.

South Rim turer från Arizona

Om du ställer från Arizona måste alternativet för en halv timme eller 50 minuters helikoptertur. Båda turerna är oförglömlig, men 50 minuters turen nästan fördubblar din flygtid och därigenom kan du se mycket mer av Grand Canyon. I knappt en timme ser du nästan 80% av dalens 1 miljon hektar från luften.

Tyvärr erbjuder inte South Rim tours en landning alternativ, så om du letar efter det lilla extra en Las Vegas baserade tur är exakt vad du behöver.

Flygplan turer över Grand Canyon

Flygplan tours är ett alternativ om du avgår från Las Vegas eller South Rim, och du kan få ett anslutningsflyg landning om du avgår från Vegas. Du kan även hoppa ut ur ett plan tour på västra kanten och kliver ut över Skywalk, ger dig utsikt över Grand Canyon uppifrån från en förstärkt öppen plattform. Detta är definitivt en upplevelse att spänningssökande par aldrig kommer att glömma, och precis som Grand Canyon själv, det finns inget som det någon annanstans i världen.

Lägga till ännu fler alternativ, South Rim flygningar kan paras med en 30 minuters helitour samt en 2,5 timmars natursköna tur med buss i Grand Canyon National Park.

Slutsats

Om du har väntat för idéer som skulle ställa denna alla hjärtans dag från någon annan, hittar du inte något som ens kommer nära en Grand Canyon air tour. Du har fortfarande en vecka kvar att göra dina bokningar och ge din speciella någon en alla hjärtans dag som de aldrig glömmer.