Resor

Grand canyon helicopters are great for valentine's day

Alla hjärtans dag snabbt närmar sig, så måste du hitta ett unikt sätt att fira med din älskling. Varför inte boka en helikoptertur av Grand Canyon? Vilken rolig erfarenhet du kan dela, men du måste boka din flygresa så snart du kan.

Helicopter Tours från Vegas

Alla Grand Canyon helikoptrar som avgår från Vegas gå till västra kanten. Flyg får du ca 45 minuter på natursköna visning på väg till canyon. Dessa turer är tillgängliga som alternativ för endast luft- eller landning turer där du kan lägga till på andra roliga äventyr. Hoover Dam och Lake Mead är i flygbanan från Vegas till västra kanten, så att du får en fantastisk fågelperspektiv av dessa berömda landmärken för.

Endast luft-turen är ett bra alternativ om du inte har hela dagen att spendera på canyon. Det kostar mindre också. Landning turerna är mycket roligt dock eftersom du får se kanjonen på nära håll. De är mycket populära och rekommenderas starkt.

En perfekt landning tour för alla hjärtans dag är en som innehåller en champagne picknick på botten av ravinen. Som tur kan också uppgraderas för att inkludera en avkopplande och naturskön båttur nedför floden Colorado. Du hittar många tour paket tillgängliga och du kan inte göra en fel val, eftersom de är alla fantastiska att uppleva.

Deluxe Tour uppgradering

Deluxe flyg paketet gör alla hjärtans dag ännu mer romantisk. Du och din älskling får kompletterande transport till och från ditt hotell i en limousine, dessutom får du en fantastisk Flygfoto över Vegas Strip.

Dessa deluxe tours flyger även på EcoStar 130 helikoptrar. De är utformade specifikt för sightseeing. Rida är mycket bekväma tack vare den aerodynamiska engineering, och eftersom stolarna är sköna sportstolar stadion-stil, plus utsikten är storslagen genom 180 wraparound vindrutan.

South Rim Helicopter Tours

South Rim chopper turer ger dig trettio eller femtio minuter av luft. Den kortare turen är fantastisk, är tar den längre turen ett bättre sätt att fira alla hjärtans dag. Så boka den längre turen om möjligt. Denna luft tur flyger över 75 procent av Grand Canyon National Park, inklusive den fantastiska Dragoon-korridoren. Det är den dramatiska delen av parken där canyon är djupaste och bredaste. På denna tur ser du många fantastiska sevärdheter och romantiska landskap.

En annan stor turné alternativ på South Rim är att ta kortare helikopter flygningen och lägga på en Jeep tur av canyon. När ditt flyg är över, du hoppa på en Jeep och njuta av en tre timmars tur genom parken. Du ska verkligen njuta av denna tur eftersom du kan se kanjonen från luften och marken också. Det är ett bra sätt att behandla din älskling på alla hjärtans dag.

Kolla väderprognosen

Det är kallt på kanjonen under februari månad. Kolla vädret för fälgen du tänker besöka, så kan du klä för att hålla värmen. West Rim vädret liknar vädret i Las Vegas, men vädret på South Rim är kallare, och du kan även köra in snö där. Så om du planerar att turnera South Rim, du definitivt vill vara beredd att bunt upp så du inte blir för kallt.

Inslagning

Alla hjärtans dag, är februari 14, på lördagen i år, så det är perfekt tid att ta en Grand Canyon tillflyktsort. En air rundtur i en av de vackraste platserna på jorden är ett romantiskt sätt att fira händelsen. Champagne rundtur i västra kanten är en bra paketresa att överväga. Gå till South Rim är ett bra val för, och de bästa turerna där är den längre air touren, eller den kortare air touren med Jeep utflykt uppgraderingen.