Resor

4 sätt att njuta av korta vistelser i Vandrarhem i london

London, den gamla och vackert maniska metropolisen, kan ofta verka för stor för att utforska i bara en kort resa. Det finns dock sätt att fånga dess väsen, även om du har begränsad tid.

Lära känna röret

Nyckeln till en lyckad vistelse i den brittiska huvudstaden är inte garderobsbögen i dess landmärken eller historia. Snarare, som snart kommer du att upptäcka om du bor i någon av de centrala Vandrarhem i London, det ligger i sitt transportsystem. Ofta baktalade, erbjuder det ändå en förvånansvärt bekvämt sätt för besökaren att komma runt och göra mest av den stora staden på kort tid. Om du klarar att komma till rätta med tåg och tunnelbana system, kommer du har en bra många fler alternativ för vad du kan köpa duktig packe några dagar. Bor i centrala budgetboende är ofta perfekt, eftersom den Vandrarhem personal kommer att kunna ge dig den bästa rådgivningen angående kollektivtrafik.

Njut av förflutnan

Stående mitt i Piccadilly Circus eller vandrande upptagen Liverpool Street är ofta tillräckligt för att göra en besökares huvud spinn. Blotta mängden oupphörliga mänsklig verksamhet kan fresta dig till se metropolen som ett tempel av modern livsstil. Men under dess Anlete som en av världens ledande städer, det ligger en gammal hjärta. Din bas i ett av de centrala Vandrarhem i London är en idealisk utgångspunkt att börja skrapa på ytan av förflutnan, att hjärtat begravd, men ändå slå inom dess domän. Från British Museum på fortfarande synliga ärr av andra världskrigets bombningar är det ett måste att göra en tid även en kort vistelse att utforska den unika och välbevarade historien för denna globala ikon på.

Plocka ditt uteliv

Många människor kommer att välja Vandrarhem i London baserat på deras tillgång till det livliga nattlivet. Faktiskt, medan Hotell skryta avancerade service och lugn och ro, kvalitet billigt boende i staden är perfekt om du vill släppa loss. Det är svårt att veta var man ska börja om du inte har mycket tid som du kommer att konfronteras med en mångfald av alternativ för ställen att äta, dricka och dansa. Men om du till exempel nära Soho eller Camden, den vänliga personalen och andra resenärer kommer att guida dig i rätt riktning.

Se sevärdheter

Många människor som bor i de utmärkta Vandrarhem i London vill gå utöver den traditionella turist erfarenheten. De längtar efter att gräva djupare i denna ikoniska stad kulturella psyke. Det är ändå svårt oavsett hur mycket tid du kan ha, helt enkelt på grund av djupet och bredden av staden och dess onekligen livliga atmosfär. På en kort vistelse är det kanske bäst att fokusera på de mest berömda sevärdheterna. En promenad ner längs Themsen och runt South Bank kan öppna dörren till höjdpunkter som Tower of London, Tower Bridge, vallen, The Tate Modern och Big Ben, och du kommer att upptäcka många fler längs vägen. Allt annat kan få vänta tills nästa gång!