Resor

4 sätt Vandrarhem i barcelona kan bryta mögel

Det finns en aura inneboende till spanska i Barcelona att drar folk tillbaka igen och igen, och det är inte svårt att inse varför. Karamell stränderna, de livliga torg, den berömda mat och makalös arkitektur allt smälter samman att skapa stadens sällsynt blandning av elegans och lätthet.

Men om du är frestad att besöka mer än en gång, det är viktigt att veta hur att bryta mögel och upptäck nya upplevelser varje gång du bo i en av de fantastiska Vandrarhem i staden.

Utöver El Barri Gotic gator

Återvänder till din favorit Vandrarhem i Barcelona kan befästa du i erfarenheter som, oavsett hur härlig, kan upprepas. Gå utöver detta, det lönar sig att steg utanför den vanliga turistiska förföljer. De flesta budgetboende drar resenärer till förorten Gotic (gotiska kvarteren) och dess omgivningar, men utforska lite längre bort, kanske närmare till höjderna av Gracia eller trottoarer för St Marti, och du omedelbart kommer att uppleva en annorlunda atmosfär.

Bortom La Barceloneta stränder

Det finns ingen tvekan om att många falla i kärlek med den stranden kulturen i staden. Någon av de centrala Vandrarhem gör en utmärkt bas att utforska de vackra stränderna som kantar den omedelbara kusten, men det finns andra pärlor att upptäcka bortom glitter av La Barceloneta. I själva verket kan en enkel tåg resa ta dig till stränderna strax söder om staden, i områden som Sitges. De har gammaldags charm och en långsammare tempo atmosfär som gör en härlig kontrast från mer berömda stränder.

Utöver Parque Guell höjder

Om du bokar ett vandrarhem i centrum av Barcelona för ett par dagar, finns det ett antal konstnärliga val du måste göra! Hur du kommer att passa i Sagrada Familia, Parque Guell, Picasso-museet och valfritt antal naturliga och urban läckerheter i en kort tidsperiod är en gåta. Om du är en återkommande besökare, dock bör du överväga att utforska geografi och arkitekturen av stadens yttre förorter och även utanför till platser som Montserrat, där du kan se kullar, slott och kloster av stor skönhet.

Utöver Tapas turer

Om Italien betyder pizza, sedan innebär Catalonia tapas! Tapasbarer och tapas turer erbjuds överallt - men om du letar efter något lite annorlunda, det lönar sig att sprida dina vingar och dina smaklökar och upptäck många andra lokala delikatesser som du hittar i mindre turistiga områden. Från svart paella till ovanliga lokala ostar finns det så många sätt att fresta dina smaklökar i Barcelona.