Resor

8 udda saker att göra i london

Det finns så mycket att se och göra i London, speciellt om du är baserad i en av de centrala Vandrarhem i London. När du har sett de berömda attraktionerna, varför inte utforska konstigare, wackier sidan av denna grand gamla stad.

1. Ripley's tro det eller ej - huvud över till Piccadilly Circus och Förbered dig på att ha ditt sinne blåst. Från egendomliga utställningar till en hisnande laser race, detta är definitivt en kul plats som inte bör missas för ungdomar eller unga.

2. prov öl åldrar på en Pub Tour - om du är en seriös öl älskare och har £20 att avvara, kan du boka en pub rundtur i Londons East End, artighet av alternativ London. Detta är en ganska bra affär om du bor i en av Vandrarhem i London och vill göra mest av din begränsade tid och ha lite kul att starta.

3. chill ut i simning dammar av Hampstead Heath - där är inget som ett iskallt dopp mitt i vintern att få blodet flyter igen! Hampstead Heaths simning dammar är öppna året runt, redo att ge dig frossa och spänning med ett dopp i vatten.

4. gourmet Toast i Clapham - känsla hungrig? Som i, riktigt hungrig? Bröd Etcetera erbjuder stora delar och du kan äta så mycket du klarar av sitt nybakade bröd. Paret kommer det att en av deras läckra omeletter och du kommer vara bra att gå hela dagen.

5. butik för paraplyer på James Smith & söner - London är känt för sitt regn och du måste oundvikligen ett paraply om du inte vill få genomblöt våt varje gång du kliver utanför Vandrarhem i London. Du kan alltid ta en billig en, naturligtvis, men varför inte bo torr i stil med en brolly från en av Londons mest ikoniska butiker, som har funnits sedan 1830?

6. Ät bland döda - alltid känt att din genomsnittliga restaurang är något saknas i döda djur bevaras i liv-liknande ställningar? Sedan kan du tycke besöker restaurangen Les Trois Garcon. Ligger i Shoreditch, kan du njuta av en läcker festmåltid under vakande blick av en mängd fyllda (men mycket verkliga) djur. Det är en konservator dröm, men det är inte för alla - även om det är säkert olika!

7. få din skratta på gratis - måndagskvällar i Theatre Royal Stratford öst är reserverade för en uppsjö av stand-up comedy handlingar, och den bästa delen är komisk måndagar är gratis! Detta är en fantastisk kväll ut och mycket lätt att nå från de centrala Vandrarhem i London.

8. Lär dig några falska historia - på tal om skratt, Bullsh * t London är en två-manna komiker act-slash-walking rundtur i South Bank. För £10, kan du njuta av en två timmars lång tur med en skewered, tunga i kinden version av Londons grand historia. Perfekt för dem som lutar mot den vanvördig.