Resor

Att få visum vietnam lätt?

Det kan finnas tusen anledningar att resa till Vietnam. Jag älskar Vietnam trevligt väder och god mat. Vietnam är ett litet land jämfört med några av sina grannar, bland annat Indien och Kina. Det finns i princip tre internationella flygplatser i Vietnam, en som bygger i Hanoi, som är huvudstaden också, den andra är i Ho Chi Minh City och den tredje på Da Nang.

Jag har varit i Vietnam vid ett antal tillfällen och jag landade på Hanoi flygplats för det mesta. Vietnam är ett vänligt land och folk har glömt och Vietnamkriget. Ekonomin är öppen för de stora företagens hus. Är Vietnam innebär nöje och spänning. Om du vill ange Vietnam, måste du ha en Vietnam visum. För utlänningar som vill resa till Vietnam måste få ett visum. Jag vill också nämna en sak här att kostnaden för visum kan varierar från land till land, så kontakta vietnamesiska ambassaden eller kolla online för att få veta priset.

Vietnam erbjuder vid ankomst visum för några utvalda länder. Det finns i princip två sätt att få en visering för Vietnam. Du kan antingen gå till Vietnam ambassaden eller kan du ansöka online. Görs via ambassaden kommer ta lite längre tid än den online processen. Det rekommenderas att du tar online processen för att påskynda hela förfarandet. Du måste ansöka online för att få ett godkännande brev. Auktoriserad byrån kommer skicka du brev av godkännande inom 24-48 timmar. Du kan sedan gå och få ditt visum stämplat i passet vid Vietnam flygplatsen efter ankomsten. Detta förfarande kallas The Vietnam visum vid ankomst.

Jag skulle också vilja nämna att visum vid ankomst är inte en full visum, istället är det en typ av situation där du har att anställa en agent till Vietnam flygplatsen som kommer att få officiella skrivelsen av godkännande på VOA räknaren när du landar. Om du går för 30 dagar eller 90 dagar, då är du berättigad att få ett enda visum så det är bara tillgänglig för dessa två tidsramar.

Avgiften för någon av perioderna är $45, som är ganska mindre. För flera inträde kostar visum för mindre än en månad (30 dagar) $65 USD. Avgifterna kommer därefter att öka när varar mer än 30 dagar. Sedan skulle avgifterna vara $95 USD. Om du vill ha ett visum för 6 månader eller längre, har du punga ut $135 USD.

Ditt pass måste inkludera full visum för enstaka och flera inresor. Uppmanas du att viss information om din nationalitet och annan personlig information. När du har slutfört alla formaliteter, måste du betala en liten avgift på $9 USD till VOA agenter. Denna avgift kan variera från agent till agent och typ av visum du har ansökt om.

Det finns många researrangörer som erbjuder stora rabatter på godkännande brev avgifter, så att fler och fler människor bokar sina turer med dem. Du bör också vara medveten om det faktum att en 3 månaders visum för flera inresor har många begränsningar. Du bör kontrollera datum för att ange och befintliga Vietnam i förväg. Om det finns ett fel, bör du kontakta din agent. Följ alla procedurer noggrant för att rädda dig själv från alla möjliga krångel som kan komma över på resan.