Resor

En problemfri resa till vietnam

Sydostasien är om roliga och mat. Om du tar Thailand, Kina, Indien eller Vietnam, varje land har sin egen mat, som skiljer sig från andra, men det finns vissa likheter. Jag personligen gillar Vietnam mycket eftersom det är ett fredligt land med super trevliga människor och en bra miljö. Du kommer till Vietnam någon tid på året och du kommer att känna stor vibe, leenden i ansiktet på människor och musik runt.

Men du behöver få Vietnam visum för att resa till detta vackra land. För att få visum, måste du kontrollera om ditt land är i bra böcker av vietnamesiska regeringen eller inte. Om det är, då kan du få visum vid ankomsten. Vietnam visum vid ankomst är bäst och det mest bekväma sätt att få visum. Du behöver inte göra mycket av formaliteterna i ditt land. Jag kommer att förklara i detalj, förfarandet för att uppnå ett visum vid ankomst.

Om du är berättigad till ett visum vid ankomst, då du slipper gå till Vietnam ambassaden och vänta för långa timmar. Du kan gå online och fylla i ett formulär som frågar vissa grundläggande uppgifter om dig. Om du går genom de normala förfarandena, då måste du vänta i dagar för att få godkännande brev, men i detta fall, alla sådana saker elimineras. Du måste bara vänta upp till två dagar i ändringsskrivelsen godkännande, som kommer i form av ett e-postmeddelande.

När du får e-post, kan du packar dina väskor och enheten du din stadens internationella flygplats. I Vietnam, det finns tre internationell flygplats heter, Tan Son Nhats internationella flygplats i Ho Chi Minh City, NoiBai International Airport i Hanoi och Da Nangs flygplats i Da Nang. Du kan välja den flygplats du vill komma in i landet från. När du landar på flygplatsen, måste du få en stämpel på ditt godkännande brev att komma in i Vietnam.

Det finns ett speciellt fönster som skapats bara för att stämpla den godkännande skrivelsen av de passagerare som vill ha ett visum vid ankomst. Detta fönster är öppen hela tiden, så du kan landa på flygplatsen när som helst och få ditt godkännande brev stämplat utan några problem. Det finns särskilda skäl för 24 timmars drift av fönstret, dvs, människor kommer till detta land från hela världen, så de behöver en effektiv och oupphörliga service dygnet runt.

Om du ansöker om ett visum för online, kan du betala avgifterna genom ditt kreditkort. Det finns ingen anledning att skriva en check eller något pappersarbete. På ankomst, du har igen att förlora din ficka och den här gången, det skulle vara den stämpling avgift som du måste betala för. Du kan betala kontant i detta ögonblick av tid. Stamping officeren frågar efter två pass storlek passport bilder, så du måste ha dem.

Det enda som du behöver se till är, ge korrekt information hela tiden. Visum processen för något land kan göras mycket enklare om folk ge sina respektive ambassader och officerare med en korrekt information. Vietnam visum är ganska lätt att få om du kommer att ge dem all nödvändig information, sedan kan du spara dig en massa tid och pengar. Du kan välja datum för ankomst i förväg och ifall du inte kunde gå på den speciella dagen, sedan kan du enkelt gå till Vietnam på ett annat datum genom att bara informera din agent.