Resor

Viva la bali, Indonesien

Australierna vet det och gosh de älskar den... ryssarna vet det och inte de älskar priserna... kanske du bör besöka hjärtat stoppa ön Bali.

Ön känns helt annorlunda från att Thailand och de omgivande indonesiska öarna, en förvuxen ort eller dvärg stad kör hela bredden av ön som ger en myllrande Metropol indonesiska turist kultur. Jag säger turist kultur som detta inte är det Indo-sättet att leva, jag är helt säker på att om du skulle besöka en prydlig stad i fastlandet halv allmänheten skulle vara 24 timmars taxichaufförer och den andra hälften säljer armband, men ändå luften är laddad och området har en bra övergripande känsla.

Surfare från hela världen hit upp semi berömda stränderna kring området som kallas Kuta som lovar pålitliga och kraftfulla vågor, ett perfekt tillfälle att visa upp för tusentals bikini klädda flickor som kantar stranden. Kuta beach själv är väl känt för världen berömda surf tävlingar ritning i stora namn och mainstream vattensporter märken från Australien. Så mycket platser så att Bali är en av de enda i Asien kan du hitta faktiska äkta kläder från tillverkaren vars varumärke är fäst vid den. Detta är inte att säga att förfalskningar inte rikligt presentera en humoristisk sammanställning mellan högresta Billabong surf utrustning lager och killen som står utanför muttrade "Billibang" under hans andedräkt och vinkade till sin samling av omdöpta Primark kvalitet kläder.

En sportig plats för säker, Bali är inte bara känd för sin surfing men har ett gott rykte för nästan alla vattensporter; Biluthyrning och butiker linje på gator och stränder erbjuder vakna styrelser, vindsurfing, kite surfing, vattenskoter, bananbåtar, hastighet båtturer, snorkling turer, kajakpaddling, paddla ombordstigning, dykning och personliga erfarenheter.

Omgiven av bergiga områden är kusten och havet inte de enda platserna för en semester att underhålla sig själva. Trekking- och vandringsleder web terrängen med alternativet att gå ensam eller med en guide.

Bali är uppdelat i flera sektioner, några bättre kända för vissa saker och andra för andra.

En stor dra för Suba dykare Bali är en del av vad som kallas the Coral Triangle, ett område med otroligt hög och olika marina biologiska arter, i triangeln ensam mer än 500 korallrev byggnad arter kan synskadade. Detta kanske inte låter lika imponerande tills jag berätta att det handlar om sju gånger så många som kan hittas på öarna som utgör Västindien.

Förutom sport relaterade aktiviteter nattlivet i Bali omfattar ett komplett utbud från äckligt men prisvärda norska posh, något för alla en kille med lite fantasi kan säga. Eller om du letar efter dagtid låg energi underhållning kolla Bali museidistriktet, känt för skulpturer, artefakter, lädervaror och metall arbete, indonesiska konst har kommit långt men har aldrig upphört att vara fascinerande.

Provinsen Indonesien inkluderar inte bara ön Bali men några andra i närheten mark spottar. En att besöka skulle vara Nusa Penida i väst, eller ta en tur till Java och Lombok, njuta av din resa.