Resor

Äta ute på de bästa restaurangerna i morzine

Morzine är känd för att vara en av de bästa skidorter i Alperna. Dock måste du överväga mer än bara av skidåkning när du väljer din resort. Anläggningen har lyckligtvis också några utmärkta faciliteter, inklusive många bra restauranger nära din självhushåll stuga. Morzine ståtar tillräckligt restauranger att njuta av en annan varje natt om du vill! Här är bara några av bästa.

La Grange

Denna utmärkta restaurang är något mer dold bort än några av de andra, men det är väl värt att söka ut när du vill ha en kväll från din självhushåll stuga. Morzine är hem för ett antal traditionella restauranger med en varm och mysig atmosfär, och detta är en av bästa. Det är mycket rymliga och välkomnande (som gör den populär bland familjer), och den lokala rätter på menyn är utmärkt. Det är också bra alternativ för barnens måltider.

Le Grillon

Njut av läckra Savoyard rätter på Le Grillon, en varm och omgivande restaurang med öppen spis och en terrass. Det är ett populärt alternativ för grupper på grund av dess stora tabeller, och priserna är också mycket rimliga. Pizzorna är populära och raclette är ett perfekt val på en kall vinter kväll.

L'Etale

Du hittar L'Etale nära Pleney hissen, vilket gör det ett bekvämt alternativ efter en hektisk dag skidåkning. Det är en av de bästa restaurangerna i stan och priserna är mycket rimliga. De välsmakande, rejäla varma rätterna är precis vad du behöver efter en dag i backarna kan du njuta av lokala favoriter som fondue. Det är också ett bra ställe att ta en drink i baren, och vänlig och livlig atmosfär gör det en favorit med ortsbor och besökare.

Bistro La Taverne

Bistro La Taverne ligger i centrum nära turistbyrån, vilket gör det enkelt att komma till från din självhushåll stuga. Morzines tillgänglighet gör det en mycket populär familjeanläggning och här är perfekt att ta med yngre barn. Det är välkomnande, det har ett bra urval av snacks och är också ett utmärkt alternativ för en drink efter ski.

Les Bruyeres

Den läckra franska rätter, inklusive favoriter som raclette och fondue, gör Les Bruyeres ett populärt alternativ för semesterfirare. Dess läge längst ner i Pleney är bekvämt, men det är den utmärkta mat som är huvudattraktionen.

Även om du bor i självhushåll chalet, har Morzine ett antal restauranger som verkligen bör du prova under din tid här. Dessa är bara några av bästa, men det finns många fler som du kan prova att upptäcka din egen personliga favorit.