Resor

3 top museer att besöka i Toscana

Miljontals människor besöker Italien varje år för att uppleva landskap, stränder, och en enorm lista över arkeologiska platser spridda över hela landet. Men det är inte förvånande att många turister väljer för att fokusera på naturen och historien av landet när de besöker, dess konst kan inte förbises.

Den fantastiska regionen Toscana, förutom att vara känd som födelseplatsen för renässansen, har varit hem för många stora konstnärer. I själva verket är Florens i Toscana ofta kallad "Art Palace Italien." För en konst-fyllda italienska semester, skall boende och resväg vara de första två faktorer som du tar hand om. Tuscany är ett större konstnärliga och kulturella nav och det kräver planering för att njuta av typ av semester du har i åtanke. Till att börja med, är här några museer som du inte får missa.

Modern och samtida konstgalleri i San Gimignano

Det är viktigt att notera att innan förutse en trevlig italiensk semester, Boende bör säkras först. När du har att ur vägen, det blir lättare att förbereda din resplan, uppbyggd kring vad är inom räckhåll. En av de bästa sakerna med Tuscany är att vackra platser inte är begränsade till storstäder eller större befolkning, turistiska destinationer. I själva verket har även små städer som den medeltida San Gimignano utmärkta museer värt att kolla in. Det moderna och samtida Art Gallery, som ligger i det arkeologiska museet, bör inte missas. Det är också högt på listan över "måste-ser" av panoramautsikten över San Gimignano från toppen av Torre Grossa, stadens högsta tornet.

Uffizierna i Florens

När förbereder för den ultimata konsten fokuserade italienska semester, bör Boende vara väl inom räckhåll för allmänna kommunikationer, om du inte har egen bil. Konstälskare kan inte gå till Toscana och inte besöka Uffizierna i Florens, och staden är lätt att nå med tåg från var som helst i regionen. Uffizi anses av många som en av de bästa museerna i världen, och innehåller mästerverk som Botticellis Primavera, liksom verk av Leonardo Da Vinci, Rembrandt, Caravaggio och Michelangelo. Det är en gång i en livstid erfarenhet att se målningar erkänt av världen som bäst av bäst.

Leonardo Da Vinci-museet i Florens

Leonardo Da Vinci Museum ligger också i Florens och är ett annat måste-se webbplats på någon italiensk semester. Boendealternativ nära museet är lätt att få, så kan du välja att boka i närheten och njuta av bekvämligheten med gångavstånd till museet och alla de andra sevärdheterna i Florens. Leonardo Da Vinci museum är mer än bara ett museum, men - det är en hyllning till en av de största män inte bara i Italien, utan hela världen. Museet har många av hans verk, tillsammans med rekonstruktioner av några av hans uppfinningar, som är alla naturlig storlek. Oavsett hur mycket eller hur lite besökare vet om Da Vinci, de kommer alltid ut ur museet helt i vördnad och med en ny känsla av uppskattning för den slutgiltiga renässans-ikonen.