Resor

Hur man säkert och ha roligt på äventyrsbad

Äventyrsbad erbjuder en hel del roligt i solen, naturligtvis, men du måste vidta lämpliga åtgärder se till att du och dina nära och kära bo trygg och släckt på din nästa besök. Här är några av de viktigaste sakerna att komma ihåg för säkerhet, komfort och kul.

Klä på lämpligt sätt

Eftersom du är utanför för merparten av dagen, kommer du vill skydda dig och dina barn från skiner solen. För de flesta skyddet, har alla bära en hatt och en lös t-shirt, samt vatten skor och solglasögon. Om du tar med yngre barn, hålla ett öga på dem så att de inte blir trött eller överhettad.

Det är också viktigt att du få massor av solskyddsmedel och tillämpa det på regelbunden basis. Sätt den på 30 minuter innan du lämnar hemmet och sedan åter tillämpa den varje gång någon får ur vattnet. Även Vattentät solskyddsmedel måste tillämpas åter var 80-90 minuter om du har fått våt och torkat bort dig själv med en handduk. Du kommer också att överväga att använda ett läppbalsam som har en SPF 15 eller högre.

Hålla hydratiserade

Det är lätt att bli uttorkad snabbt när du kör i solen, och det är ännu enklare att inte märka om du får kyls med jämna mellanrum av vattenrutschbanor. Vara säker på att du och dina barn dricker rikligt med vätska under dagen. Bo från någon koffeinhaltiga drycker, men eftersom de torka dig snabbare.

Nära Observation

Du bör alltid hålla ett öga på dina barn när du besöker äventyrsbad, även om det finns en badvakt som är närvarande. Antingen vara i vattnet med dem eller se dem noggrant. Badvakter är ansvariga för skanning stora områden och kan inte se allt hela tiden.

Uppmärksamma reglerna

Alla äventyrsbad har särskilda regler och bestämmelser, vara säker att läsa alla bokförda skyltning. Olika diabilder och pooler kommer att vara lämpliga för olika åldersgrupper, så se till att ditt lilla barn inte blir på en bild som är avsedd för äldre barn och vuxna. Kontrollera alla förordningar relaterade till ålder, höjd, möjlighet att simma och medicinska tillstånd. Om du har några som helst frågor, prata med en anställd eller en badvakt.

Dessa är bara några av de saker som du kommer att vilja tänka på äventyrsbad att säkerställa att du och du är familjens vistelse säker, hydrerad och ha roligt.