Resor

Bra sätt att varva ner i scottsdale

Scottsdale, Arizona är en av de snabbast växande samhällena i väst. Skälen varför är uppenbara. Från centrala Scottsdale till många attraktioner runt staden, båda bosatta kan njuta av en mängd bekvämligheter och nöjen för alla smaker. Scottsdale erbjuder också en mängd aktiviteter som hjälper dig att varva ner efter en hektisk vecka.

Njut av en Scottsdale Spa

Scottsdale är känd för dess spa, där du kan tillbringa en avkopplande dag att få massage, ansiktsbehandling eller gyttjebad lätt bort din stress. Orterna runt Scottsdale är bland de mest populära i staten, och de erbjuder en mängd personliga tjänster för dina behov.

Vandra Sunrise leden, McDowell Mountain bevara

Om med naturen är mer din smak, prova vandringsled i soluppgången i McDowell Mountain bevara för spektakulär utsikt över staden och omgivningarna medan du njuter av den friska bergsluften.

Ta en guidad Desert Tour

Prova en guidad tur i Sonoraöknen och lära sig hur denna extraordinära landskap har format den historia och kultur i staden av Scottsdale. En off-road eller ridning tur kommer att ge en upp-nära och personlig titt på skönheten i naturen.

Ta i en konsert

Scottsdale har ett livligt kulturliv med konserter av många slag. Arizona State Campus erbjuder musik från världsberömda musiker och begåvade studenter. Scottsdale Center för konst är en annan plats med ett stort utbud. Ta i Scottsdale Philharmonic konsert för en avkopplande kväll med musikunderhållning.

Njut av en arkitektonisk Tour

En rundtur i den unika arkitekturen i Arizona är ett bra sätt att spendera lite tid borta från vardagens stress. Det vackra ökenlandskapet inspirerat ett antal kända arkitekter utforma extraordinära strukturer i området. Arizona Biltmore, Frank Lloyd Wright's Taliesin West, Arabian biblioteket och andra ger en avkopplande dag av visuell upphetsning.

Shoppa

Om shopping är din njutning, erbjuder Scottsdale ett utbud av traditionella och unika varor. Fifth Avenue butiker i centrum Scottsdale har ett antal intressanta butiker. För traditionella inköp, prova den Scottsdale Fashion Square, en av världens största shoppinggallerior, med Macy's Barney's, Louis Vuitton och andra butiker.

Ha en skön middag

Om njutning i tabellen är ditt intresse, erbjuder Scottsdale många olika smaker för att fylla dina behov. Njut av en lugn måltid i en av orterna i området Scottsdale. En mängd restauranger finns inom gångavstånd från ett antal Scottsdale höghus lägenheter. Gamla stan Tortilla Factory erbjuder fin mat i en avslappnad atmosfär med täckta utomhus. Au Petit Four är en fransk café och bageri för lättare mat, medan juvelen i kronan serverar indiska rätter.

Gör en runda Golf

Scottsdale området har ett antal intressanta golfbanor att ge en avkopplande dag från arbete. Troon North erbjuder en kurs i den naturliga skönheten av öken landskap. Southern Dunes Golf Club ger en 7 300-yard layout som utformats av Lee Schmidt och Brian Curley. Stenblocken erbjuder en ovanlig kurs klippa mitt ursten. För "country club för en dag" upplevelse, prova Grayhawk Golf Club för en dag av utmaning och lyx.