Resor

3 av de bästa platserna att bo i Kina

Kina tar emot tusentals besökare varje år. Om du kommer att resa till landet i en nära framtid, är här tre av de bästa platser som du bör överväga att stanna i:

Beijing

Det är den huvudstad staden i Kina; Därför är det politiska, kulturella, ekonomiska, kommunikation, internationella, och pedagogiska centrum. Detta hittar du alla bekvämligheter i denna stad. Om du letar efter ett bra ställe att äta, finns det den stekt ankan, kejserliga hovet mat och andra stora ätande leder.

Det finns många platser som du kan besöka i staden. Till exempel kan du besöka muren, förbjudna staden, Sommarpalatset, Ming gravar, hutonger, Temple of heaven och Beijing zoon.

Om intresserad i ett hotell att bo i har staden några av de bästa hotellen i landet. Det finns till exempel Hulu hotel, Beijing New World hotel, Red wall Garden hotel, Kerry hotel Beijing, opposite house och många andra.

Shenzhen

Det ligger i den södra sidan av Guadgdong provinsen och det grannar Hong Kong och Pearl River-deltat. Läget Shenzhen är en av de snabbast växande städerna i Kina och när du besöker det du kommer att imponeras av dess snabba stadslivet.

Det finns många platser som du kan besöka när du är i staden. Till exempel kan du besöka Dameisha badort och Thailand kungliga slottet kallas även fönster av världen.

Om du vill leva i några dagar, har staden många bra hotell som Hui, Ritx-Carlton, Futian Shangri, Grand Hyatt och Intercontinental Shenzhen.

Wuhan

Det är kapital staden för Hubei-provinsen i centrala Kina och det ligger på jianghan vanligt. En av de mest attraktiva funktionerna av staden är låga levnadskostnader; Därför, om du besöker Kina och du är på en låg budget är staden som du bör överväga att stanna i.

Några av de bästa hotellen i Wuhan är: Wanda Reign, PuYu hotel, Marco Polo, Howard Johnson pärla plaza, Shangri-La hotel, Wanda Realm och Ramada plaza.

Det finns många platser som du kan besöka när du besöker Wuhan. Några av de bästa platserna att besöka är: Jin Zhu tempel, skulptur, yellow crane tower och brons fartyg.

Slutsats

Dessa är några av de bästa platserna att bo i Kina. Om du planerar att stanna på ett hotell, bör du boka tidigt för att inte bara vara säker på att ett rum att bo i, men att också locka stora rabatter.