Resor

Palm beach erbjuder mycket mer än strandkultur

Palm Beach Gold Coast kallas ofta som Queenslands hetaste resmål. Med rikliga naturliga funktioner och faktorer är Palm Beach en vacker seaside förort på Gold Coast i Queensland. Det har röstats fram som den renaste stranden många gånger. Både surfare och badande samlas här för att uppleva sol och hav. Det finns ett antal äta lederna och munterhet och nöjesparken centrerar på den underbara Palm Beach som drar uppmärksamheten av stranden publiken.

Surfers' Paradise Festival-

Varje år mellan mars och April, på helgerna finns organiserade Surfers Paradise Festival som är värd för en serie av händelser, av vilka några är gratis att gå med. Händelserna som äger rum på helgerna. Dessa händelser kan vara ett bra sätt att lära sig kulturen och samhället. Det serveras mat, underhållning, musik och konst i dessa händelser. Du kan njuta av dessa händelser om du reser till staden under mars och April. Kontrollera att du kolla vad de erbjuder, innan du ansluter en händelse. Mer information kan samlas in på Surfers Paradise Beach och från deras hemsida.

Gold Coast Christmas Lights-

För att bevittna den glädje och munterhet, kan du besöka Gold Coast stadsdelar här (och alla) jul. De människor som bor i och runt Guldkusten delta i Christmas Lights tävlingen; och på grund av denna konkurrens, området tillgodoser några hisnande vyer och beautifications på kvällen. Du kan också ange som deltagare i tävlingen. Om du är en resenär, kan du delta som en första timer vid. Christmas Lights evenemanget planeras i princip att sprida glädje och glädje av julen. Du kan besluta om gör trädet fönstret eller dörren. Fånga betydande lamporna skulle vara en bra avstressande aktivitet.

Queensland Theatre Company-

Om du touring staden med dina barn, i åldrarna sju till fjorton, kunde händelser och program av Queensland Theatre Company vara av ditt intresse. Företaget anordnar olika hemvist program och workshops som uppmuntrar de teatrala färdigheterna i ditt barn. Det händer på Guldkusten Arts Centre. Denna fem dagars workshop kan spela en inflytelserik roll i rista ditt barns karriär i teatrar och scenkonst.

Varelse djurhållare-

Om du har ett intresse för djurlivet och äventyrspolitik, är varelse djurhållare att anmäla dig. Currumbin Wildlife Sanctuary anstiftar varelse djurhållare program för 12 år plus skolbarn, med stort intresse för att lära sig grunderna av vilda djur och varelse att hålla. Programmet hjälper de snickare som placerar sig i Zoo branschen.