Resor

Hur man blir en dålig turist i fem enkla steg

Någonsin undrar hur några turister ger hela branschen ett dåligt namn?

Undra inte mer... om du följer dessa fem enkla steg du ska vara på god väg att gå med i leden av att vara en perfekt ruttna turist.

1. inte lära sig något meningsfullt om ditt resmål.

För att förtydliga, kan du skriva ut kartor eller göra en lista över var du vill äta. Med alla medel lära dig allt du kan för att se till att du har en bra tid. "Meningsfulla" innebär att lära sig om historien, människorna och kulturen. Under inga omständigheter bör du läsa om din destination historia och landskap, eller några reseskildringar av personlig erfarenhet att erbjuda alla sammanhang av vilken typ av kultur du hittar.

2. behandla alla i resebranschen service - från hotellpojke till taxichauffören att personal - som om de finns för det enda syftet att du har en bra tid.

Inte tänka på hur de kan ha en familj att försörja. Under inga omständigheter bör du försöka känna med hur krävande det måste vara att ta hand om andra människor i åtta timmar om dagen. Inte heller bör du sluta fundera hur trots att de arbetar i turistnäringen de kanske inte har råd att ta en semester själva. I stället, bara tänka på vad de kunde göra för att säkerställa att du har en bra tid på din semester. Du kan tjäna extra bonuspoäng i denna avdelning om du toppen dåligt (eller alls).

3. tillbringa semestern i en alkoholhaltiga töcken.

En av de enklaste sätten att tjäna "vidrig turist" etikett är att få slarvig-berusad så ofta som möjligt. Detta kommer att säkerställa att du blir en irriterande olägenhet till dem omkring dig, oavsett om de är främlingar eller resa partner. Detta steg erbjuder löneförmåner för att komma hem och se över semesterbilder av dig själv som en överraskning eftersom du har inget minne av dem.

4. förbli okunnig om lokala sevärdheter och omgivningar och istället fokusera på snappande perfekt foto opp.

Varför bry sig om den militära allmänna förevigat med en staty på torget när du kan ta en selfie och skicka den över din sociala medier konton för avundsjuka kommentarer? Dina vänner kommer att bli imponerad av din cosmopolitan resor och du kommer inte bli störd av lärande om historia, liksom hur den mannen som skildras i statyn offrade sitt liv försvarar sin hemstad. Extra kredit: peka på allt.

5. inte göra några försök att lära sig den modersmål eller lokala sedvänjor.

Förvänta sig att alla ska veta vad du vill ha även om du inte har lärt sig att säga "Förlåt, jag talar bara engelska, kan du hjälpa mig?" Som en klassisk bad turist flytta, du borde säga detta mycket slowwwwly och högljutt. Om de inte förstår du första gången, upprepa din fråga på ditt modersmål mer långsamt och ännu starkare som uppmärksamheten från förbipasserande. Också bry dig inte lära sig någon av de lokala sedvänjor, som vanliga ätande gånger. Visa upp till restauranger kl 6 och pitch en passform som inte är de som serverar middag ännu trots att lokalbefolkningen brukar äta kl 9.

Så där har du det, fem steg till är en fruktansvärd turist och irriterande besökare. Om du någonsin undrat vad ger turister en dålig rap, begår dessa fruktansvärda fel får du på god väg att gå med sina led!