Resor

De bästa platserna för helgresor i michigan

Weekendresor i Michigan är avkopplande och njutbar tack vare den underbara landskap och pittoreska städer. Från vattnet som omger staten till oräkneliga antal naturliga underverk, hittar du det svårt att tillbringa en helg i de stora sjöarna.

Tahquamenon Falls State Park

Denna park är verkligen naturen på allra högsta nivå. Världen omkring dig på 38.000 hektar stora området är en perfekt bild av vacker, lugn lugn. Besökare kan välja mellan många utomhus aktiviteter som fiske, camping, kanot och camping. Du har även gott om tillfälle att bevittna skog varelser i sin naturliga miljö.

Sandhills fyr Inn

Denna särskilda fyr har en lång historia går tillbaka till 1917na och fortsatte fram till 1939. Idag är det omvandlats till ett historiskt landmärke för turister. Från den viktorianska charmen rum till dess breda spektrum av säsongsbetonad verksamhet har Sandhills något för alla. På sommaren kan du besöka sjöns strandlinje. På våren, kan du promenera längs lederna. Hösten är den bästa tiden att njuta av de förändrade blad, medan vintern är perfekt för skidåkning och njuta av Michigan som ett vinterlandskap.

Motown Museum

Musikälskare måste besöka museet Motown minst en gång under deras Michigan utflykt. Detroit, MI är hem till Motown Records, som är där några av de mest kända namnen i musik fick deras framgång. Museet är fylld med bilder, minnessaker och artefakter från skivbolaget och dess mest kända stjärnor, inklusive Diana Ross, Smokey Robinson, Marvin Gaye, Michael Jackson och Lionel Richie. När du har slutfört denna del av din semester, välja en resort eller hotell i allmänna närhet att slutföra en av din helgresor.

Berget Grand Lodge & Spa

Beläget i Boyne Falls, berget Grand Lodge & Spa erbjuder besökarna gott om vintern spänning som skidåkning och snowboarding. Det finns också snöskor, is skridskoåkning, ridning ridning och skoteråkning. Uppvärmda pooler, badtunnor och inomhus äventyrsbad är idealiska om du älskar sommaraktiviteter vatten men inte våga ett varmt klimat. Under sommaren kan du golf, cykel, fiska, vandra, bada utomhus, eller wakeboard. Du kan välja för ridning på ett spår eller ta en spännande steget på en zipline genom vackra naturen.

Battle Creek

Battle Creek funktioner Flash Flood vatten Park, en inomhus äventyrsbad som har två utomhus vattenrutschbanor, en pool och en vattenlekplats. Det är perfekt för en av dina helgresor med hela familjen. Förutom denna expansiva vattenpark har Battle Creek också spår, en strand, många parker och områden för sport.

Våffla gård campingplatser

Överväger flera olika weekendresor? Varför inte packa dina fordon och huvudet till våffla gård campingplatser? Det ligger på Craig Lake och Morrison Lake och erbjuder över 300 campingplatser att välja mellan, allt från webbplatser med inga bekvämligheter till platser med full uppkopplingar ligger rätt nära vattnet. Du kan även välja för att bo i en två eller tre sovrum stuga. Du kommer att kunna ligga ute på stranden, fisk, kajak, båt, eller ta dina barn till lekplatsen.