Resor

Topp tio familj semesterdestinationer

Skollov är snabbt närmar sig och så är också våra tankar om hur man bäst att roa barn. Om du planerar en semester med familjen finns ett antal destinationer att ta särskild hänsyn till familjer och bör inte missas. Här är vår topp tio familj semestermål.

Taupo, Nya Zeeland: en idealisk plats att ta med familjen, det finns ett överflöd av aktiviteter som passar barn, ungdomar och vuxna. Inställningen fantastiska sjön i hjärtat av Nya Zeelands vulkaniska regionen funktioner äventyr parker, vatten lekplatser och ett antal vattenaktiviteter.

Queenstown, Nya Zeeland: alltid en bikupa av aktivitet, det finns inget sätt som barnen kommer att bli uttråkad i Queenstown. Med ett rykte som äventyr huvudstad i Nya Zeeland, erbjuder Queenstown ett överflöd av aktiviteter utomhus.

Seminyak, Bali: Sol, strand och pooler, Seminyak är en otrolig familj destination. Ett extra plus, barnvakter är lätt att hitta och prisvärd, ger föräldrar möjlighet att kolla in några av restaurangerna i världsklass!

Gold Coast, Australien: The Gold Coast, med dess många nöjesparker och givmilda stränderna är kanske den ultimata familj destinationen. Upplev spänningen i området med hela familjen!

Coral Coast, Fiji: Födelseort Fiji turism, Coral Coast erbjuder fantastiska stränder och frodig vegetation. Familjer har möjlighet att utforska de kringliggande nationalparkerna och dra nytta av Fijis berömda gästfrihet.

Phuket, Thailand: En tropisk lekplats utomhus, Phuket är ett måste för familjer. Både barn och vuxna kan uppleva en gång i ett liv tid aktiviteter som ridning på elefanter, dinosaurie mini golf och vattensporter. Vuxna kan fortfarande ha vissa "ensam tid" som Phuket har ett överflöd av barnklubbar som barnen kommer att älska.

Koh Samui, Thailand: Barnen kommer att älska den Samui akvarium med Tiger visar i Koh Samui. Denna vackra ö i Thailand har något för hela familjen, detta i kombination med dess fantastiska väder gör Koh Samui ett måste besöka familj destination.

Yala, Sri Lanka: Yala nationalpark är något helt annat för hela familjen att uppleva. Ta en safari och få upp nära och personlig med elefanter, apor och leoparder. Regionen är helt enkelt underbar och det kommer att bli en upplevelse som barnen kommer ihåg för en livstid.

Costa del Sol, Spanien: Costa del Sol är en oöverträffad familj destination. Familjer flockas till kusten i sommarmånaderna till List bort dagar bikini klädda på stränderna. Det finns också en mängd olika temaparker att underhålla, parker, zoo och undervattens världar ingår!

Toscana, Italien: för familjen som uppskattar mat och kultur huvud till Toscana. Som en familj destination aktiviteter inkluderar många inspirationsgivande konstgallerier och museer eller för något annat vad sägs om en matlagningskurs. Många villor har privata pooler, perfekt för att svalka sig med barnen efter en dag som insupa kulturen.

För familjesemester boende i alla dessa områden huvud till www.luxuryholidayhouses.com