Resor

Frankrike ett populärt resmål

Enkelt chic och romantisk, Frankrike är hissad i en rik historia av kultur och konst. Det finns ingen förneka tjusningen av världens främsta turistmål, erbjuder oöverträffad mat och vin, varierat landskap och en kultur med en orubblig uppmärksamhet på konst och arkitektur. Nedan är vad som gör Frankrike ett populärt resmål.

Kultur

Det finns onekligen uppmärksamheten för Frankrikes ikoniska kultur. En mängd historia har vävt sig djupt in i grunden av fransk kultur, gamla byggnader, ikoniska landmärken, världen ryktbarhet konstgallerier och en kärlek till mode regeringstid högsta. Var du än är, vad du än gör franska kulturen är allomfattande, subtilt vacker och ogenerat franska!

Landskap

Frankrikes tidlösa landskap är varierande och mer ofta än inte bara spektakulära. Från det varma azurblå vattnen i Medelhavet till den karga kuster i Bretagne, de böljande vingårdarna prickig i hela till skyhöga bergen i Chamonix, Frankrike är ett land med oöverträffad naturlig skönhet. Du kommer att erbjudas oändliga möjlighet för utforskning eller att bara sitta och koppla av med ett glas vin tar det hela i.

Mat

Lockande resenärer år är av gastronomiska läckerheter i Frankrike. Hem till några av världens finaste viner, läckra bakverk och aromatiska ostar, matsal i Frankrike är i en egen värld. Dricker champagne i Reims, en Michelin-stjärna restaurang eller sitta ner till en traditionell regional måltid; du kommer inte bli besviken.

Bo

Juvelen - en idealisk miljö för en saga bröllop på grund av dess läge i hörnet av en liten by och med sin klassiska design. Med en full och rik historia detta och stoltserar med karaktär och lyx.

Hög Design Quarante - ursprungligen Estate chefens hus, La Maison du Régisseur har en stor öppen planlösning kök och vardagsrum med högt i tak och fantastiska inredning element.

Pouzols-Minervois Villa - Pouzols-Minervois Villa har fantastisk inredning, en privat pool i en lugn innergård och moderna anemities alla inom en traditionell muromgärdad sten villa. Koppla av och varva ner i din privata oas!

Perfekt läge Paris - denna stora lägenhet är idealiskt beläget att upptäcka charmen i den franska huvudstaden, det är perfekt för en vistelse med familj eller vänner. Shopping, är restauranger och sightseeing alla vid din dörr steg.

Lyx Paris - denna vackra lägenhet ligger i hjärtat av Paris, i Avenue Mac Mahon i den 17: e arrondissment. Den har unik utsikt och är en idealisk plats för familjer eller vänner. Alla designerbutiker, restauranger och caféer är vid dina fingertoppar.

För mer lyx semesterbostäder i Frankrike huvud till www.luxuryholidayhouses.com