Resor

Top saker att göra i thailand

Thailand är en bikupa av aktivitet, utbredd för att utforska. Med ett överflöd av vackra stränder och andra naturliga attraktioner är Thailand ett fascinerande vackra land som enkelt kan sammanfattas som en tropisk paradisö. Men slutar det inte där, tillsammans med sin exotiska skönhet Thailand är genomsyrad av en rik kulturhistoria att former dagliga livet erbjuder besökare lugn, heliga tempel och utrymmen. Extremister och spiritualister både kan hittas mingel i hela detta lockande land, där det verkligen finns något för alla. Kort om tid men vill uppleva allt? Nedan har vi listat våra bästa saker att göra i Thailand.

Elefantvandring

Synonymt med den thailändska äventyret, elefantvandring har blivit en integrerad del av Thailand turism. Även om detta är en otrolig upplevelse är det viktigt att notera att behandling av elefanter i Thailand ofta kan vara tveksamt. Våra råd. gör din forskning innan bokningar en elefantridning. Kontrollera din turné företaget stöds av den asiatiska elefanten Foundation i Thailand att garantera en miljövänlig upplevelse.

Flyg av Gibbon

Uppleva regnskogen och alla dess läckerheter från ovan. Zip linje genom trädkronorna med en uppsjö av vilda djur inklusive nästan utdöda vilda gibbons. Tillgängliga i både Bangkok och Chiang Mai, flyg av Gibbon är en upplevelse du inte kommer att glömma.

Muay Thai

Den mest populära publiksport i Thailand, Muay Thai är inte för räddhågad, den aggressiva kampsporten är en fängslande sport att titta på. Att vara en del av publiken är en upplevelse i sig, fördjupa dig bland passionerad folkmassorna. Vårt råd: I turistområden som många av demonstrationerna är rent för show, att hitta en äkta Muay Thai match prata med lokalbefolkningen, många kommer att vara glada att eskortera dig själva.

Thailändsk Massage

Du kan inte verkligen besöka Thailand utan att få traditionell thailändsk massage. Med ett överflöd av Spa i hela landet är erbjuder ett brett utbud av prispunkter där verkligen ingen ursäkt. I syfte att holistisk tekniker justera din fysiska och mentala hälsa.

Matlagningskurs

Lär dig att behärska enkla fusion av exotiska smaker används i thailändska köket genom att en klass i thailändsk matlagning. Klasser varierar från lätt till intensiv och du kommer att lära sig vilka ingredienser och tekniker används för att skapa berömda rätter. Vad bättre sätt att visa upp för dina vänner än värd en middagsbjudning när du återvänder och förstöra dina vänner med en äkta smak av Thailand.

Dykning

Thailands kristallklart vatten erbjuder stora möjligheter till dykning. Spektakulära undervattensrev och klippformationer är fyllda med färgglada och exotiska marina livet. Från nybörjare till erfarna dykkurser finns kryssningar och platser tillgängliga. Variation och mångfald av varje plats göra Thailands vatten i världsklass.

Besöka ett tempel

Thailand har många slående tempel utspridda med dess rika kulturhistoria. Ta bort dig själv från svärmar av turister och ta dig tid, vandra planlöst och hitta din inre zen. Vårt råd: huvud till Chiang Mai, Thailand andliga huvudstad och hem till några av de vackraste tempel i Asien.

Gatumarknader

En av våra favorit saker att göra i Thailand är chef till marknaderna. Shoppare glädje över mängd varor i Thailands många marknader. Från designer förfalskningar till fantastiska sidentyger och hushållsprodukter, kan du hitta allt till förmånligt pris. Vårt råd: Glöm inte att pruta, det är halva nöjet och du kan slå av upp till 40% av det ursprungliga erbjudandet ibland!