Resor

Italien - ett populärt resmål

Ökänd för enastående mat, konst, mode och arkitektur, Italien är enkelt karismatisk. Fantastiska kuster, toskanska landskapet och det största antalet världsarv gör upp det visuella spektaklet som är Italien. Intensivt dramatiska på alla sätt, Italien bokstavligen lämna dig med en omättlig hunger för mer.

En lektion i historia

Födelseplatsen av västerländsk kultur, italienarna har varit inflytelserik sedan antiken. Livet i Italien är centrerad på musik, konst, mode och mat med en lång historia av berömda målare, skulptörer, poeter, musiker och arkitekter som har bidragit till att forma den kulturella identiteten i Italien.

Florens är ett måste för historia entusiaster. Så mesmerizingly vackert är Florens, som under inga osäkra villkor kommer det att misslyckas med att imponera. Denna fantastiska renässans stad är hem till Michelangelos David samt en uppsjö av ökända konst och arkitektur.

Rom, "Den eviga staden" fortsätter att inspirera och locka med sin uppskattade skönhet och gammaldags charm. Anmärkningsvärt i varje bemärkelse, Rom är fullmatat med betydande historiska platser och en stans energi.

Rullande Hilla och glittrande hav

Den fantastiska naturscenerier av Italien är allt du kan tänka dig och mer. Med sina böljande kullar och vinodlingar är Tuscany en destination som drömmar är gjorda av. Den fantastiska paletten av färger blandning och blandning tillsammans för att skapa en visuell effekt oöverträffad.

Spöklikt vackra Amalfikusten kommer att stanna med dig lång när du lämnar. Städer är uppe på terrasserade klipporna med fantastisk utsikt över det glittrande havet, omgivet av citronlundar och vinrankor.

Bli kär

Berömd för sin djupa och intensiv passion för livet, italienarna är varm, vänlig och älskar att fira, par detta med det visuella spektaklet som är Italien, den effekt som detta land har på människor är inget annat än berusande.

Verona är framför allt en stad där Romantik filtar på gatorna. Besök den ökända Julias balkong och se själv vad som inspirerade Shakespeare's Romeo och Julia. Verona är en stad byggd på en dröm som inspirerar med sina andra världsliga skönhet.

Bo

Lyxiga toskanska Villa: Nyrenoverade 2013, komplett med lyxig inredning och alla moderna bekvämligheter, bibehållit denna villa den magiska atmosfären i en typisk toskansk hem.

Fairytale Civita: Ligger i den idylliska staden Civita, har denna verkligt magisk egenskap renoverats och utformad med passion och stor omsorg om detaljerna. Med en oförglömlig utsikt från formella italienska trädgården och sitta på ett underjordiskt system av grottor. Effekterna av den här egenskapen skönhet kommer att stanna med dig lång när du lämnar.

Hjärtat av Marche: ligger i hjärtat av regionen Marche, den nya Toscana. Exteriören har bevarat och skyddas av italiensk kultur och historia Administration. En symfoni av moderism insvept i historia!