Resor

Vilka karibiska ön är rätt för dig?

Sola på vita sandstränder, doppa tårna i den ljumma turkosa vattnen och det är lätt att se varför Karibien har beskrivits som himmelriket på jorden. Regionen består av över 700 öar förtrollar och lockar. Fly till denna berusande region och förbereda för en visuell överbelastning av ljusa och vackra färger.

Erbjuder ett överflöd av bländande naturliga paradis, Välj att ta ett dopp i det kristallklara vattnen, vandra genom tropisk regnskog eller utforska de förföriska gamla städerna. Varje ö som erbjuder något unikt; Det är verkligen något för alla bland dessa fascinerande öar. Under den fantastiska uppehållskost definiera personal vilka karibiska ön är rätt för dig.

Antigua & Barbuda: Avspända och med ett stort antal mindre stränder. Dessa utväg öar, har hisnande vita sanden och det azurblå vattnet och alla omfattar och avkopplande. Perfekt för dem som gillar att semestra med lätthet.

Anguilla: Isolerat och fängslande erbjuder vackra stränder och en ändlös sommar. Anguilla har en rik lokal historia och en surrande restaurang scen. Ön är perfekt för dem som söker lyx och avkoppling från svärmar av turister.

Aruba: Den mest turistiga av öarna i Västindien, Aruba erbjuder otroliga gästfrihet, varmt vatten och en mängd aktiviteter allt från designer köpcentra till framkant restauranger och barer. Bege dig till Aruba om du är ute efter en semester med allt på erbjudande.

Barbados: Vackra stränder, stora tropiska regnskogen och världsberömda Rom. Barbados är ett tropiskt paradis som är populära för sin fascinerande natur och mördare surf. Barbados är platsen för dem som söker en åtgärd packade äventyrssemester.

Puerto Rico: En blandning av spanska, indiska och afrikanska influenser, Puerto Rico är både berusande och unik. En fascinerande blandning av vackra stränder, frodiga regnskogar, kolonial charm och en blomstrande kulturella hjärta. Puerto Rico är en idealisk destination för de som söker en pulserande semester rik på historia, solen och kul!

St Barthelemy: En lekplats för de rika och berömda, St Barthelemy bländar och charm med sin vackra vita sandstränder och glittrande vatten. St Barthelemy erbjuder shopping i världsklass och matupplevelser, och är den perfekta platsen för glamour, avkoppling och välbefinnande.

St Martin: Fullpackad av punsch St Martin kan beskrivas som Karibiens ultimate party destination. Den fantastiska naturscenerier anger bakgrund för långa nätter dans till calypso rytm. St Martin är bäst för dem som vill uppleva den livliga kreolska kulturen och inte är rädd för några sena nätter!