Resor

En promenad på den kinesiska muren - livserfarenhet för dig

Kina muren byggdes en gång för att hålla landet skyddas från främmande angrepp. Historien säger det tog 2000 år nästan att slutföra hela strukturen. En promenad på muren är inte en ren promenad är det nostalgi och om den ärorika förflutnan av Kina. Muren förlängdes 2700 km från gula havet till Gobi efterrätt. På promenad betyder upptäckten av väggen från dess turism aspekt och dess historiska aspekter.

Turen på kinesiska muren består av fragmenterade promenad som hjälper turister att utforska väggen i sin mångsidiga karaktär. Höjdpunkten i denna tur består av:

• Besöka Himmelska fridens torg och förbjudna staden

• Besöka gamla drakar huvud: den punkt där väggen har mötte havet.

• Besöka Jiaoshan-den östra delen av väggen

• Besök Panjiakou för en båtlivet naturligtvis där väggen har passerat vattenområden.

• Besöker östra Qinggravarna för att se Imperial grav komplex av den Qingdynastin nära Zunhua

• Turen startar från Simatai och tillåter turister att komma tillbaka igen vid Jinshanling.

Turister kan ta hela turen eller de gör att utnyttja några av delarna av hela programmet enligt deras personliga omdöme.

Kliva ut över fredliga semi ruinen av en del av kinesiska muren är som att gå i fotspåren av förflutnan. Långt från vimlets turistmassorna är vi kunna få en stor känsla av omfattningen och majestät av denna märkliga stycke ingenjörskonst utan rusar genom i en stor grupp. Som vi vandringen längs olika kontrasterande sektioner av muren, både nedgångna och återuppbyggdes sträcker sig; de gamla avsnitten har en romantisk känsla, men nya kan se konstigt ut till människor som är vana att se sina fornlämningar i dåligt skick, men eftersom väggen byggdes under 2000 år, nya avsnitt är bara en fortsättning av den processen. Vi kommer närmare vardagen i lantliga Kina innan de återvänder till Beijing, en stad genomsyrad av historia ännu störta huvudstupa i modernitet.

Tips för att njuta av turen mest

Det är ganska uppenbart att du kommer att njuta av muren för en gångs skull. Det är alltid klokt att hålla vissa specifika saker att komma ihåg så att din promenad till Kina tour blir det roligaste.

Det är bättre att fånga tidig morgon bussen går för väggen. Du planerar bäst för muren promenad bör kompletteras med en dag tid. Om du vill gå för en omfattande turné, Kontrollera alltid din researrangör rykte.

Att hålla hand om hälsa är en förutsättning för turen. Ta dubbel hand så att du tar en första hjälpen-låda med inklusive band aids, mot-kväljningarna medicin, anti-allergiska, och mot kall läkemedel.

Föredra lös bomull kläder. Glöm inte ta halsdukar om du besöker muren på sommaren eller på vintern. Ta solskyddsmedel lotion med. Föredrar en skodon som omfattas, ljus, och har bra grepp. Det kommer att skydda din promenad.