Resor

Mexico - ett populärt resmål

Mexiko kommer att kasta en spell på dig, lockande dina sinnen med dess färger, mat, historia och stränder. Du kommer att lämna med en ny livslust, efter att ha upplevt den länder livfullhet, andlighet och magi.

Kär i Mexiko är en berusande upplevelse. Förlora dig själv bland svärmar av människor i Mexico city, erfarenhet av Mexiko mysterier är förbi, att utforska Mayaruinerna, sakta ner och hitta din zen i mexikanska Rivieran eller party med bästa av dem i Cabo.

Mexiko är ett land vars effekter kommer att stanna med dig länge efter att du lämnar och här vi berätta varför Mexiko är en destination inte att missa.

Natur bäst

Det finns ett överflöd av vackra underverk ska finnas i hela Mexiko, med nästan alla kända ekosystem som finns i det ena landet, detta verkligen är naturen som bäst och är en av många skäl Mexiko är ett populärt turistmål.

Erbjuder spektakulära vit sand och tropiska klara blå vatten, är stränderna i Mexiko en av dess största dra kort.

Simma under ruinerna i Tulum, konsekvent heter Mexikos främsta stranden. Andra populära stränder är Puerto Vallarta, spela del Carmen och Cabo San Lucus.

Maya Charm

Mexiko genomsyrad av den antika Maya traditionen, och erbjuder en unik andlig historia med antika ruiner utspridda i hela. Dessa arkeologiska underverk lovar magiska upplevelser inte att glömmas.

Uppenbart är den bestående inverkan denna fascinerande kultur har haft.

Följa sträckningen av mayafolket och ta ett dopp i en cenotes, de heliga utrymmen mayafolket erbjudande visuell glasögon och en fantastisk plats att svalna.

Fest

En resa till Mexiko berikas av sin passion och känsla för mat. Den unika mix av smaker från både Aztec och spanska kulturer har skapat ett kök som har lagts till UNESCO världens "immateriella kulturarvet".

Maten som serveras i Mexiko går utöver dina fantasier om tequila och tacos och är både en smak och visuella känsla.

Upp hela natten

Mexiko är bäst vara erfarna på natten, när gatorna vaknar till liv med musik och dans. Denna livliga nattliv finns inte till traditionen med vissa områden ägna åt vilda festande.

Mexico City erbjuder något för alla, kan du vandra på gatorna i timmar.

I extrema änden av spektrumet är Cabo San Lucus för den dedikerade partier, där vid stranden klubbar, hög musik och massor av alkohol är normen.

Bo

Designer Mexiko: Ligger på en kulle i den charmiga tropiska staden Sayulita, med utsikt över den vackra Pacific kusten av Mexiko. Detta nyrenoverade, designer fritidshus erbjuder 360 graders utsikt och egen lummig trädgård. Med en tree top dopp-pool med havsutsikt och en mexikansk stil utomhus vardagsrum, vill du inte lämna.

Haven dröm: Detta är en egenskap som ingen annan. Denna luxuösa villa ligger i en UNESCO: S världsarvslista, och ligger på en av de mest orörda och vackra stränderna i området. En utsökt designade hem för grupper av familjer och vänner som vill komma bort från allt.

Lyx Mexiko: Uppe på en kulle ovanför Puerto Vallart romantiska distriktet i Las Amapas, lyxiga Mexiko har expansiva och 100% fri utsikt över alla Puerto Vallarta och hela viken av Banderas och Stilla havet utanför.