Resor

Den galna och galen åtgärder hjältar överlevande guide för varje spänd holiday resenär

Så, varför jag skriva en "galna och udda-ball" actionhjälte överlevnad artikel för idag är ofta nervös holiday resenären på sätt att ta hand om tar en tur till alla delar av planeten och fortfarande känner sig säker i denna ofta blodisande planet vårt?

Vill du avslöja de bästa sätten att hamna den "största" travel överlevande i skrämmande katastrof eller öga-utbuktande nödsituation? Eftersom katastrofer och olyckor händer varje dag - bara se TV-nyheterna eller granska din dagliga tidning.

Att vara redo för en dödlig jordbävning eller överleva en katastrof som en fruktansvärda tsunamin, eller kanske ett höghus inferno eller flygolycka bör tas på allvar, men mycket få backpackers ta det på allvar. I våra äventyr av upptäckt i våra vandringar i livet vi längtar efter att veta, har vi exakt vad som krävs för att träffa rakt på sak och göra det genom den beklämmande svårigheter för en naturlig eller mänskliga gjort katastrof som slår med ingen förvarning?

Så, om majoriteten av semesterfirare inte ta överlevnad alltför allvarligt och kan inte hantera viktig ovan, varför inte jag skapa en något konstig kort artikel om en actionhjälte som förbryllar sin väg genom några "extrema semesterupplevelser" i deras resa av upptäckten att bli den "ultimata" travel överlevande.

Och vem vet, du helt enkelt kunde upptäcka lite matnyttigt i detta överlevnad dagens holiday åtgärder hjältar på hur förbereda sig inför och levande genom några Super läskigt naturlig eller mänskliga gjorde katastrof!

Lyssna...

Hur vi överlever den fysiska och psykiska skadan efter en katastrof eller nödsituation är mycket mycket viktigt. Att kunna skratta högt igen är ofta en av de första nödvändiga steg i återhämtningsprocessen.

Det är därför idag mer än någonsin, skratt är så viktigt att vår återhämtning efter en förödande katastrof eller skrämmande akut händelse. Det handlar om upplyftande humor, och dess triumf och inverkan av välbefinnande på oss, vanligtvis aktivera en mer positiv inställning och outlook, förbättra vår övertygelse och önskan om bättre dagar framåt som en turist överlevande.

Kom ihåg, skratt är en fantastisk distraktion från oförutsägbarhet och farhågor som omger dig... som väl rest efterlevande använder det ofta.

Rätt, låt oss gå vidare.

Låt din semester resa av upptäckten börjar vi se exakt hur man gör action hero sätt slutar upp att vara den "bästa" travel överlevande.

Så, exakt vilka attribut omfattar våra åtgärder hjältar? De är inspirerande, modig, djärv, fysiskt imponerande och använda deras olika styrkor för att utvecklas till super action funktioner. De är angelägna om att ses och live privat bland vanliga dödliga. Ofta hyllas som mästaren hela mänskligheten och en kulturell idol - de ständigt har en enkel och snabb att använda handlingsplan med dem som har dem beredd att överleva någon "gör dig gå svag i knäna" naturliga eller mänskliga gjort katastrof.

De är den äkta varan.

Fortsatta existens för dagens holiday åtgärder hjältar kommer att se dem dragkraft i de mest farofyllda och krävande diaboliska omvälvningar eller nödsituationer, sätta på en dräkt som inte bara ser enastående, men gör dem sticka i en hord av glada-to-bits semesterfirare. Varje actionhjälte har en hemlig HQ och identitet, och berättar i världen av de erfarenheter som extrema "semester" som ledde till deras bländande action hero förmågor.

De är modeord i alla semester broschyrer och fritid skåputdrag nationella tidningar.

När newsflash bröt att en mega-kolossala jordbävning ska skramla planeten till sin kärna, de osäkra semesterfirare frågade dagens action hero, "berätta direkt, hur länge har vi?" Våra modiga och Kavat "beyond compare" actionhjälte sade, "tio... "De sa," tio vad? " Han svarade, "9, 8, 7..."

Trots det extrema "semester" äventyr idag är åtgärder hjältar finna sig i, de behöver konsekvent rycka intet ont anande resenärer från randen av "Detta kommer att höja ditt adrenalin nivåer stor tid", mega-skrämmande katastrof utan någon oro för deras egen säkerhet.

De göra bara det, sedan som levande superstjärnor, det kommer bara instinktiva dem.

Så, exakt hur du blir den "högsta" travel överlevande, dagens actionhjälte, i din övermänsklig resa av upptäckt i dina vandringar i livet? Lätt, bara studera detta ovanliga och före sin tid survival guide kort artikel om och om igen, och du hittar dig själv tänka och leva som en av dagens extraordinära åtgärder hjältens... lita på mig, jag är en politiker.