Resor

Hur man flyger businessklass för mindre

När du väljer businessklass, blir fördelarna uppenbara. De flesta av de långväga internationella flygningarna har sovsätena, medan kortare avstånd resenärer njuta mer benutrymme. Den in-flight service erbjuder dessutom imponerande baksätet underhållningssystem, kvalitet restaurangmåltider och obegränsad gratis drinkar. Om du är intresserad av att resa så här, men har en begränsad budget, kan du fortfarande hitta billiga business klass biljetter. Det mest effektiva sättet att hitta billiga biljetter är att shoppa runt från olika flygbolag företag-besök deras webbplatser för att fastställa om försäljningen är tillgängliga. Om du kan vara flexibel på dina resdatum och rutter. Några av de sätt att flyga så här för mindre inkludera:

· Ansöka om bonusprogram

Vissa företag erbjuder frequent flyer-poäng för medlemmar att hjälpa dem att resa för en bråkdel av priset. Är det lämpligt att överväga alternativen bonusprogram underlättas av de flesta flygbolag. Prova en lojalitet medlemskap från om två eller flera stora flygbolag. Dessutom, om du kan uppnå elite status du drar nytta av särskilda förmåner som gratis tillgång till lounge, Sittmöbler privilegier och uppgradering prioritet. Vissa utomeuropeiska företag och flygbolag som har anställda som reser mycket ofta sälja deras extra frequent flyer-poäng. Dessa punkter kan överföras och inlösas för en stor kostnadsreduktion. Du behöver därför inte vänta ett år för att samla dina poäng.

· All-Business Class carrier

Några av all-business klass trafikföretag erbjuder billiga biljetter till sina flygningar. Därför kan du sluta betala en hel del $750 för att flyga till London från New York, vilket är billigare än de flesta ekonomi biljettpriser. Intressant, är All-business klass bärare på uppgång, vilket är bra för passagerare. Detta kommer sannolikt att översätta till ökad konkurrens och bättre priser.

· Off-beat flygbolag

Några av de internationella flygbolag som flyger runt världen, mellan brittiska och amerikanska ofta underskred priset på business class hytter större spelare med upp till 65%. Dessa mindre bärare har men billigt, ett rykte av erbjuder valuta för pengarna.

· Informeras

Det är viktigt att hålla sig informerade om händelserna i flygbranschen. Du kommer att upptäcka stora flygbolag skär biljettpriserna som svar på rabatterade All-business klass bärare. Lookout för enstaka speciella erbjudanden som finns från ledande flygbolag. Dessutom informerad signup för deras sändlista att hålla dig om de tillgängliga erbjudandena, varje givet ögonblick.

· Köpa en uppgradering

Ta reda på om ett flygbolag har uppgraderingar till denna typ av alternativ. Detta kan utföras vid gaten vid incheckningen eller bonusprogram lounge. Vissa flygbolag erbjuder en enkel uppgradering av så lågt som $200 för deras internationella flyg - detta är billigare än att köpa en business class-biljett direkt.