Resor

Nybörjarguide till en spännande resa

Varför gör folk resa när preparatet ensam redan verkar alltför omständlig: boka flyg, köpa heltäckande reseförsäkring, reservera hotell. Dessa är bara några av synpunkter som är vanligt bland dem som är i samförstånd att resa är bara slöseri med tid och pengar. Kan du tro det, men varför inte ge den fördelen med tvekan istället och följ denna Nybörjarguide bara för att se om du är egentligen bara en frustrerad resenär i förnekelse, orolig som betecknas som en sell-out. När du har gjort det, berätta om din åsikt har ändrats.

Forskning

Den mest spännande delen skulle vara ute efter ett perfekt resmål. Varje individ skulle ha sin egen lista över dröm platser att besöka, men inte alla vore det genomförbart med tanke på de begränsade resurser som du har som tid och pengar. Som sådan, är göra tidigare forskning viktigt att spara energi på att begå misstag i fråga om beslut som fattas. Du kan börja genom att bläddra genom olika artiklar för en plats du är intresserad av antingen genom online-forum eller resor Bloggar. I första hand räkenskaper är tillförlitliga och mer eller mindre fria från någon bias.

Flyg

Äldre flygbolagen är för affärsmän, helt enkelt eftersom de inte har pengar att spendera pengar på sådan lyx. Om din flygtid inte överstiger fyra timmar, då du säkert kunde uthärda trånga säten och avsaknad av fria måltider. Se det som ett äventyr som kommer att spara hälften av flyg kostnaden, som du kan använda för att öka ditt boende eller mat ersättning. Förhandsbokning är normen, och du kunde få noll biljettpriser (du har fortfarande betala skatt) om du bokar så tidigt som år innan din resa.

Logi

Har du någonsin hört talas om soffa surfa? Det behöver inte vara med en främling, men om du har ett brett nätverk av vänner utspridda över hela världen. Om du är öppen för att spendera natten på en soffa, inte bara kommer du spara på pengar, men du vill också uppleva hur det är att leva som bosatt i den staden. Du kommer inte var en insider, men med mer tur tid och mindre skyldigheter som att betala räkningarna!

Leva som en lokal

Om det finns en tunnelbana, sedan bekanta dig med den. Om du har en app på telefonen som visar där bussen är för närvarande, sedan använda den. Om en vän säger att pizza på en viss restaurang är fantastiskt, prova den. Det lokala språket kan utgöra ett problem och pendling kan vara potentiellt farligt om du inte är bekant med plats, men hey, boende här gör det dagligen och det sparar dem pengar så. Varför inte efterlikna dem? Dessutom att gå vilse är en del av upplevelsen, och din heltäckande reseförsäkring tar hand om riskerna om du träffa en olycka eller förlorar bagage.