Resor

4 sätt att studera kan utomlands vara som att leva i förflutnan

Det är ganska vanligt för studenter att resa utomlands för att lära sig historia. Kurserna idag kan namnges olikt, talar till kulturella studier eller internationella studier, men det är fortfarande den tvingande nödvändigheten att förstå bakgrunden berättelser av utländska nationer och folk - och det finns fortfarande romantik i gräva i rötterna av nya och exotiska platser medan de studerar utomlands.

Gå i skor av romarna

Läsa verk av Cicero, Tacitus, och Livius kan ge tidigare liv i levande detalj. Kvaliteten på verk av gamla romarna är tydligt i deras fortsatta inflytande. Men behandlingen är en resa och leva och studera utomlands är en helt annan. Kan du blunda och Föreställ dig att du går med centurioner, gladiatorer och slavar för att gå på gatorna i Rom, vandra fälten runt Sicilien och tour de forntida vägar i norra Italien. Denna effekt, kan över tid, ta en unik aspekt till ditt grepp om antikens historia i det stora riket.

Vandra av grekiska filosoferna

En kärlek till historia innebär förflutnan blir aldrig torr. Studenter som gillar lutad över tidigare kommer aldrig tröttna på historieböcker avslöjar ins och outs av arkitektur, filosofi, politik och livet för de gamla grekerna. Men när du studerar utomlands i Grekland, studenter har ett helt annat perspektiv på detta episka skede i västerländska civilisationen. En epok som grunden för modern filosofi, chansen att delta med idéerna av Platon, Aristoteles, sofisterna, epikuréerna och andra medan sitter i ruinerna av deras mötesrum och amfiteatrar ger en sensorisk överklagande och fantasi för att deras brottning med filosofi.

Absorbera minnen av diken

Några studier av tidigare kräver fantasi och känsla mer än de flesta. Detta är förvisso sant för någon undersökning av skyttegravarna i första världskriget och II. Från Verdun till Sommen till Ypres innebär studera utomlands i Frankrike och Belgien för att bättre utvärdera orsakerna till och konsekvenserna av dessa omvälvande krig inte bara kallt hårt resonemang. Ren förlust av liv och potenta påverkan på nationella och internationella identitet innebär att studenter bör uppskatta den känslomässiga sidan till skyttegravarna, och det finns helt enkelt inget bättre sätt än besöka helgade jorden och de närliggande museerna och minnesmärken.

Dricka i Londons historia

Historien kan vara en rörig affär. Trådar berättelser, tecken och sammanvävda fakta kan innebära en linjär bana eller strukturerad översikt helt enkelt inte ger ett ämne eller epok rättvisa. Detta därför att studera utomlands i London är så hjälpsam ge dig en upplevelse besläktad med tidsresor. London är en stad som stolt visar upp sin stora historia och gå sin hektiska gatorna, museer och utställningar kan du uppleva den berusande mängden aspekter som tolkas liv i de många olika tidsepoker som utgör denna stadens förflutna.