Resor

Fem kryssning missuppfattningar

Semester på en kryssning är en av de mest lyxiga sätten att semester, men många resenärer passera den upp eftersom de tror att det inte är rätt för dem. Tyvärr missar de på en stor semester möjlighet utan att någonsin lära sig sanningen om cruising.

Vilka är de fem vanligaste missuppfattningarna om cruising?

1. Cruising är alltför formell för mig!

Inte nödvändigtvis. Vissa händelser på en kryssning kan vara formell, men det finns gott om alternativ för casual, alltför. Beslutet fattas av resenären. Om du vill "klä till nior" och skapa en förstklassig kryssning erfarenhet, har du den möjligheten. Men om du är mer jeans och en kall öl typ, du fortfarande passar rätt i. Tänk, även formella verksamheter på en kryssning är inte det restriktiva. Föreställ er middag på en trevlig restaurang, i stället för en hög samhälle boll.

2. Jag är också hälsomedvetna att kryssning!

Kryssningar är kända för deras utarbeta mat sprider sig, ofta tillgänglig 24 timmar per dag. Om du ville unna dig på havet, finns definitivt möjlighet. Men om du tittar på din vikt eller om du har hälsoproblem och måste undvika överflöd, finns det fortfarande gott om alternativ. De flesta människor vill skapa en blandning av härliga godsaker och hälsa medvetna val, som tillåter dem att njuta av bäst av båda världar medan de semester.

3. Fast på ett fartyg? Jag är uttråkad!

Sannolikt inte. Kryssningar är några av de mest aktiva platserna på planeten. Tänk dig en stad livliga med allehanda rekreation: fina middagar, spel, teater, butiker och mer. Här hittar du allt detta och mer på en kryssning. Några kryssningar även erbjudande berikande aktiviteter, så resenärer kan lära sig en ny färdighet på havet. Det finns också många sätt att koppla av, inklusive spa avtalade tider och timmar av ombord poolerna.

4. Kryssningar är för seniorer!

Även om många äldre gärna cruise, sannolikt hittar du människor i alla åldrar på ett kryssningsfartyg. Det finns även tema kryssningar inriktad på barn, familjer eller unga singlar.

5. En vecka fast på en båt låter inte mycket som en semester!

Förutom allt som finns att göra ombord, de flesta kryssningar dock i olika städer hamn under hela resan. Du kommer få se exotiska destinationer runt om i världen när du reser.

Inte veta riktiga svar på dina frågor kan göra att du miste om roligt och erfarenhet du kan få på en kryssning. Gör inte det misstaget.