Resor

Topp fem kör turer i Australien

Australiens expansiva landmassa gör den perfekt för sightseeing och djurskådning, som är varje bäst ske genom en resa av landets stora landskap. Här är några av de bästa själv köra turer och utflykter som Australien erbjuder ingen nation är bättre för en roadtrip.

Victoria

Den sydöstra delstaten Victoria är känd för dess tät befolkning men dess stora alpina Road erbjuder ett annat perspektiv helt. Att göra en start från Wangaratta och efterbehandling i Bairnsdale, besökare passerar pittoreska småstäder och oöverträffad skönhet Mount Feathertop satt i alpina nationalpark.

Denna väg är bra för vandrare som parken leder till Statlig skog och erbjuder utsikt över och bra vandringsleder. Som du kommer att passera genom bergig terräng, är det viktigt att klä och packa på lämpligt sätt eftersom villkoren kan förändras snabbt.

Tasmanien

För besökare som vistas i Tasmanien, är sträckan bas Highway bra för vyer och körning. Launceston är det bästa stället att börja innan du gör din väg genom de små städerna pingvin, Stanley och Smithton innan han kom till nordvästra kust.

Denna väg är det bästa sättet att se norra Tasmanien och bär bra frukt - bokstavligen - med de mest fantastiska körsbär i januari.

Nya Sydwales

Den bästa kustnära väg finns, Grand Pacific enheten är som ingen annanstans i världen. Start från utkanten av Sydney, bör resenärer se till att få motorvägen tidigt att göra mest av den vackra utsikten på väg till Wollongong.

Det finns några fantastiska stränder att utforska längs vägen, inklusive Burning Palms, Martinas och eran men stora parker finns också utspridda längs denna väg, de mest anmärkningsvärda av som är Royal National Park.

En måste-se måste vara Sea Cliff Bridge, med utsikt över där du har kommit från att vart du ska.

Nya Sydwales

En ytterligare inre resa är den Alpine Way. Stirrar på Jindabyne, bara av den Snowy Mountains, och rubrik som aclose som Linköping i Victoria, har denna väg allt. Inte för krigslist hjärtan tar dess blåsigt vägar dig genom aktivitet hotspots perfekt för mountainbike, vandring och paddling längs Thedbo floden. Kosciuszko National Park är också ett bra stopp med stora landskap.

Queensland

Slutligen erbjuder att sanna vildmark erfarenhet är motorväg Göteborg i Queensland. Kör från Longreach genom till Cloncurry, kommer att du få en verklig smak av vad de kallar "dinosaurie fossila land". Hem till den australiska ålder av dinosaurier Museum of Natural History, besöker är ett bra sätt att utforska Australiens historia och geologi.