Resor

De olika sätten att navigera chicago

Lära sig om olika metoder för att resa i Chicago kommer att kraftigt hjälpa dig korsa Windy City, särskilt om du är där utan ett fordon i din egen. Denna korta lista borde hjälpa dig.

Hytter och limousiner

Detta är din mest praktiska metoder för resor i Chicago, särskilt eftersom staden har några av de lägsta taxiresor i hela USA. De stora cab företag i Chicago inkluderar Flash Cab, Checker Cab, Yellow Cab och American-United Taxi. Det finns också ganska några limousine företag som erbjuder högre kvalitet Rider och drivs av mer tillmötesgående chaufförer. Dessa är att föredra om du föredrar att komma runt i komfort och i din egen takt utan påtryckningar av den vanliga målmedvetenhet av taxichaufförer. Dock komma ihåg att hytter och limousiner kommer att behöva hantera trafik, varför det kommer att vara väl värt din tid att kontrollera trafik meddelar om du kan.

Offentliga tåg

Den Chicago Transit Authority (CTA) och Metra är de två stora aktörerna av tåglinjer i området viktigaste staden. Dessa tåg är en av de mest effektiva medlen för resor i Chicago, eftersom de kör på mycket kort tid och avhopp du på strategiska platser runtom i staden. Det rekommenderas starkt att du få pengar för att betala för biljetter eller passerar, och du behöver kontrollera scheman till fånga upp till rusningstid Rider eller ta reda på vilken tid icke-rusningstid tåg anländer. Prova att rida dessa tåg minst en gång under din vistelse. Du kan verkligen inte säga du har färdats i Chicago om du inte har ridit sin imponerande tåglinjer!

Bussar

Centrum för jordbruksutveckling driver bussar varje fyra kvarter och de kommer ganska ofta vid varje hållplats. Leta efter dessa vit och blå tecken som kommer att berätta rutten och busstyp som kommer att uppstå. Skyltar med en uggla på dem - svart logotyper på flygande fågel - berättar du att du kan förvänta dig bussar här 24 timmar om dygnet. Du kan även hämta CTA Bus Tracker app på din surfplatta eller smartphone, som kommer att använda GPS-koordinater för att berätta där bussarna är på en viss rutt. Du måste presentera en CTA passera eller betala exakt $2,25, som du kommer att förlora alla ändring om du inte har det exakta beloppet.

Båttaxi

Om du befinner dig nära kanterna på stan, kanske du vill överväga hiring en båttaxi istället för din vanliga cab. Chicago Water Taxi och Shoreline Sightseeing är de två stora aktörerna av vatten taxibilar i området, med den senare kostar lite mer per capita men med alternativ för sightseeing (och det har tillgång till många fler destinationer också). Du kan även hitta dessa taxibåtar mer attraktivt sätt att komma när trafiken är särskilt brutala i stan.