Resor

Par utvalda destinationer

Romantiska Paris

Paris har varit känd som den mest romantiska staden i världen. Par känner att förlora sig på gatorna i Paris. Varför håller Paris denna särskilda avdelning för att vara en perfekt destination för älskar fåglar? Hjärtan fylls med nattlampor och evigt charm av arkitektur. Par kan ströva runt, från Montmartre till Saint Germain, via Marais och vid sidan av Saint Martin. Den vackra staden motiverar de älskande att deklarera djupet av deras kärlek poetiskt sätt. Detta har varit grunden för många dikter, sånger och romantiska filmer. De flesta av beskåda av Paris är täckt med natursköna skönhet, som är mycket uppskattat och njöt av par. Det finns så mycket att se, liksom vackra landskap, vindistrikt, soligt och hett kustområden, förtrollande byar, slott, och många mer minnesvärd utsikt.

Florens i Italien

Par kan spendera sin dyrbara tid i Florens, utan att vara brytt sig om scheman och arbeta. Vissa par vilja besöka museer, och vissa gillar att gå för shopping. De flesta museer är stängda på måndagar, så par kan besöka San Miniato al Monte. En av de bästa idéerna för att behandla sig själv är genom att ha toskanska fest med vin från kullarna runt Florens. Boboli-trädgårdarna finns det där du kan koppla av och låt de kullar och solsken inspirera de älskande att visa sin kärlek. Den bästa glassen runt världen-"Gelato" hade införts i Florens. Att ha en glass med din älskade och roaming på vackra gatorna i Florens, är en bra idé för människor i kärlek. Det finns två stora rutor att se i Florens, Piazza dell dell Signoria och Piazza Duomo. Den fantastiska skönheten i staden är svårt att matchas.

Paradis på jorden: Kashmir (Indien)

En poet har uttalade-"Om det finns ett paradis på jorden, det är i Kashmir". Charmen i Kashmir är dess vatten dvs sjöar, floder och fjädrar över dalen av Kashmir. Marken är täckt med en massa frukter som äpple, körsbär, persika, plommon mandel etc. Livet för Kashmirs människor domineras av vatten och husbåtar. Extrema norra delen av Indien, täckt med naturliga charm är känd som Kashmir. Det är känt på grund av sin naturskönhet.

Människorna i Kashmir är mycket hjälpsam och vänlig. Skönhet, fred och vädret är charmen hos denna plats. Platserna att besöka är Pahalgam, Gulmarg, Yusmarg, sjön Dal, Manasbal sjön etc. Dal Lake är känd för den berömda shikara rida och husbåtar. Sjön Manasbal är också känd för lotusblomma i sommarsäsongen, och är en plats för att titta på fåglar. Kashmir är den plats där mark, vatten och berg möts. Det finns Mughal gardens i Kashmir som lägga till skönheten i Kashmir. Par allmänhet besöka denna plats för smekmånad, dvs början av äktenskap, så att den himmelska och vacker upplevelsen gör deras liv vackra och fulla av kärlek.

Det är verkligen sagt att om den atmosfären och plats är romantiskt, varje dag blir en alla hjärtans dag. Par kan välja något av de ovanstående destinationerna för en minnesvärd upplevelse.