Resor

Top tvingande skäl att besöka Rom

Rom har ett välförtjänt rykte som en av de bästa turistmålen i Europa. Människorna är mycket vänliga, kulturell och religiös historia är helt fascinerande och solen skiner oftast. Om du behöver ytterligare incitament för att boka en vistelse på en enastående Rom design hotel, Läs vidare.

Konst

Du kan vara medveten om att världen kända konstnärer som Michelangelo, Caravaggio och Bernini alla tillbringade betydande belopp av tid i staden. Du kan visa några av sina finaste verk i Borghese och Kapitolinska museerna. Det är också möjligt att Visa imponerande skulpturer i historiska religiösa byggnader såsom Sixtinska kapellet och kyrkan av Santa Maria Sopra Minerva.

Arkitekturen

Du måste definitivt möjlighet att Visa fantastiska italienska arkitektur under din vistelse på en Rom design hotel. Det kan vara värt att boka en guidad tur i Colosseum, där modiga romerska krigare kämpade till döds och kommer också vara en möjlighet att besöka respektingivande inspirerande Fontana di Trevi. Du kan även njuta av en uppfriskande kopp kaffe på Piazza di Spagna, innan klättring Spanska trappan och blickar ut över staden.

Mat

Har du alla möjligheter att njuta av utsökt italiensk mat medan i Rom - design hotellrestauranger är kända för sin kvalitet. Men det också värt ett besök till fina restauranger som den Antica Pesa och restaurang Roof Garden, som ligger inom gångavstånd från Forum Romanum. Unna dig läckra romerska specialiteter som Fettucini el Burro och Spaghetti Cacio e Pepe. Du kan avrunda den perfekta måltiden med några mjuk, krämig glass från en närliggande butik.

Drink

De med smak för italienskt vin kommer definitivt att njuta av en semester i huvudstaden. Du kommer att kunna prova på lokalt producerade vinet, Cesanese, som går särskilt bra med Gnocchi alla Romana. Du kan även vara angelägen om att prova ett glas eller två av italienska hantverk öl på en av de populära nöjesställen som Bar del Fico eller Cavour 313.

Shopping

Du kommer utan tvekan att njuta av lite shoppingterapi under din vistelse i Rom. Design hotel butiker är en Välkommen frestelse men du kan också bege sig till platser som den sadelmakare unionen, där ett utbud av trendiga läderväskor och plånböcker säljs. Du kanske har tid för en mugg av traditionellt italienskt kaffe på Cappuccino Bar innan du gör din väg till den livliga Campo Dei Fiori-marknaden. Om du inte har spenderat alla dina pengar, kan det vara värt fortsätter att Maurizio Grossi, där du kan köpa en mängd olika handgjorda skulpturer.