Resor

Två topp platser att äta i Rom

En av de största attraktionerna i besöker någon stad i världen provtagning dess lokal mat. Den italienska huvudstaden är inte annorlunda och några av de bästa rätter int va världen kan hittas i Rom. Design hotell har ofta egna inhouse restauranger, men du bör också utforska det okända och uppleva några underbara och äkta erbjudanden från staden anläggningar.

Oavsett om din smak går till fina, fem-stjärniga restaurang mat eller om du föredrar autentiskt, dolda restauranger nere mörka mysiga gränder, denna underbara italienska stad erbjuder bäst av båda världar.

Pizza Time

Be alla italienska och de kommer att berätta om italiensk pizza är till skillnad från vad som kallas "pizza" någon annanstans i världen. Det är bara något magiskt om provtagning denna välkända glädje i just det land det har sitt ursprung. (Om du verkligen vill gå tillbaka till där allt började, bege dig till Naples.) Men om du vill prova det "real deal" medan i den eviga staden, huvud till Trattoria Remo. Känd för sin jätte tunn skorpa pizza, detta är en av de mest internationellt kända trattoriorna i Rom. Design hotellboende är ofta från de mindre turistiga ställen, så hans typ av restaurang är också mycket uppskattat av lokalbefolkningen. Dock vara redo att stå i kö för en avsevärd tid om du väljer att äta här.

Remo är en av topp 10 platser att få pizza i hela staden (enligt specialister i know) men också serverar en mängd andra läckra rätter med färska råvaror och autentiska recept.

En måltid med utsikt

Om du någonsin tröttnar på vyn från din Rom design hotel rum-fönstret, resultat från en solig dag och besöka Lo Zodiaco. Denna restaurang och café har en utanför matplatsen med fantastisk uppifrån utsikt över staden, så kan du titta över panorama medan du njuter av din lunch eller middag. Lo är Zodiaco också en utmärkt plats för en romantisk dag, på kvällen måltider serveras med levande ljus. Det kan vara mer romantiskt än mat och dryck med den du älskar med blinkande ljus i den eviga staden sprida ut nedan.

Det finns gott om andra platser i staden där du kan ha en mer eller mindre äkta italiensk måltid, men om du vill ha en plats som är både kända och faktiskt bra att äta i, du kan inte gå fel med någon av dessa två.