Resor

Den bästa oss vinter getaways

Vintern har alltid varit vår favorit årstid. Dricker varm choklad framför en eld, mysiga kläder och krama i varma filtar med ett stänk av snö runt omkring dig lägga till en viss magi i vintermånaderna.

Kallt men inte lika magiska för alla. Många av oss vill komma bort från bitande snön och njuta av värmen från solen som är så sällsynt på vintern. Lyckligtvis, USA är full av pärlor som hålla skiner med värme och solstrålar under dessa gråa dagar.

Om du letar efter den bästa vinter getaways, ger vi dig en lista med några av de största städerna i kyliga vintern och de finaste varma klimat allt i en läcker servering!

New Orleans

Inte bara finns det vissa festlig semester teman verksamhet pågår på detta spännande ställe, kan du hitta några av de bästa erbjudandena i hotellets priser under dessa tider. Hem till de så populära Mardi Gras vid denna tid på året har New Orleans också några av de bästa kaféerna att göra ditt hela upplevelsen oförglömlig.

Concord, NH

Detta läge är för sann vintern buffs som uppfyller säsongen med en känsla av äventyr. Med 6 ski platser inom en diameter av 50 miles av Concord, är denna plats full av aktivitet. 55 spår, 8 liftar och backar gör det perfekt för äventyrliga själen att besöka. Om du är i cross country och utförsåkning, slädturer, skridskoåkning, pulkaåkning, skoteråkning och snowboard, Concord är ett måste besök läge för dig i år. Kom ihåg att samla upp när du står inför mer än 63 centimeter snö.

Kauai, Hawaii

Medan de flesta människor skulle flockas till Honolulu; huvudstaden av Hawaii på vintern, denna underdog är lika stor, om inte bättre för vintern. Vad gör denna avskilda lilla ön så tilltalande för vintern är att du kan få de flesta av stränderna och solen utan trängsel och folkmassor. Även om inte riktigt gillar vinter, har ön också en viss magi egen. Bada och utforska havet grottor och snorkla genom vattnet i bakgrund av grönskande berg och vackra regnbågar varje dag.

Anchorage, AK

Tänderna tjattrande iskalla temperaturer förankring har gjort väldigt lite för att stoppa besökare från frequenting denna plats. Resterande helt fryst från oktober till April, ger förankring dig med alla typer av vinteraktiviteter under solen (som ironiskt nog är ganska svårfångad i Anchorage). Denna stads nav i mitten av ingenstans ståtar med restauranger, pizzerior, sushibarer och pubar. Inte bara kan matälskare hitta alla möjliga rätter här, de kan också fylla på en kulturell upplevelse genom att besöka Cyrano's Theatre Company, Alaska Center for the Performing Arts och 22 museer i denna vackra plats. Utförsåkning och längdskidåkning, ser isfiske, hockey, snowboard tillsammans med många andra aktiviteter till att du inte miste om något.

Vad gör Anchorage speciell är den Aurora Borealis som målar duk av himlen med levande färger att låta fantasin flöda. Det är det perfekta stället att besöka om du letar efter inspiration.