Resor

Resort medlemskap eller timeshare: var står ni?

Båda resort medlemskap och andelslägenheter har fått lite dåligt rykte nuförtiden.

Bekostnad verkar vara viktiga aspekt, snarare än någon av de andra faktorerna. Efter att ha tillbringat lite tid att titta på fördelarna med både semester alternativ, måste jag säga att luxury resort medlemskap skulle vara där jag vill sätta mina pengar.

Andelslägenheter brister

Med alla de fördelar som kommer med att äga tidsdelat boende, verkar kostnader som kommer med det vara en stor nackdel med de flesta faller inom spänna av $15.000 till $30.000. Om du är en av dem som gillar att planera din semester i en sista minuten-mode, skulle det faktum att du inte kan använda din timeshare hela året förmodligen förneka det som en semestrande alternativ. Dessutom kan kravet att betala underhållsavgifter göra eller bryta framgång för din semester.

Då har du också bristen på flexibilitet och besvär som du ibland stöter på med andelslägenheter. Som inköp av ditt vanliga hem, måste du gå igenom långa och ingående avtal, och inte på en maklig takt antingen, som tidsdelat boende enheter kan begränsas. Du kan boka din timeshare egendom i förväg, som återigen skär ned på flexibiliteten i din semesterplanering. Där går förmågan att vara spontan, och naturligtvis den flexibilitet som detta.

Det kanske förvånar dig att veta att cirka 80 procent av dessa att köpa andelslägenheter i USA är mer än nöjd med sitt köp. Säger det anser jag fortfarande att nackdelarna överstiger vida proffsen när du gör en jämförelse mellan andelslägenheter och lyxiga resort medlemskap. Inte undra på attraktionerna i lyxiga resort medlemskap innehar en sådan bred överklagande.

Resort medlemsförmåner

En av de bästa sakerna med att vara medlem i dessa tidsdelat boende alternativ, eller i huvudsak 5 stjärnigt resort medlemskap klubbar, är att de har omfattande och exklusiva anslutningar. Tillträde kan vinnas till en mängd vass, 5 star luxury resorts på en oändlig mängd olika destinationer runt om i världen. Den största bonusen med dessa typer av medlemskap är att de är betydligt billigare än andelslägenheter. Faktiskt även en livstid medlemskap i vissa fall skulle vara till en betydligt lägre kostnad än timeshare ägande.

En annan stor fördel är att allmänhet, du kan bara hoppa in i ditt hotell någon tid på året som kittlar din fantasi. Flexibiliteten i att kunna ta din semester vid olika tider på året är en bonus också när årstiderna för olika destinationer växlar. På baksidan, med andelslägenheter du är begränsad till vanligtvis en eller två veckor per år och, i vissa fall måste du välja den tiden en gång, och det är din lott. Mycket nedslående med tanke på de priser som betalades för andelslägenheter.

Resort medlemskap kan du också dra nytta av de många och varierande rabatterna för flyg, Hotell, sevärdheter, kryssningar och andra godsaker. Det finns en enorm skillnad mellan två när det gäller bekvämlighet också. Min semester kan komma väldigt mycket förr använder resort medlemskap som det kan vara alla färdigställd och redo att gå inom några timmar.

Vi har endast berört det toppen av isberget, men förmodligen tillräckligt för att visa att resort medlemskap uppväger andelslägenheter på många nivåer. Men som med de flesta saker, är det verkligen en personlig preferens. Andelslägenheter kan förmodligen erbjuder mer personalisering och anpassning än resort medlemskap kan, så andelslägenheter skulle ha övertaget det. Fördelarna, dock uppväger nackdelarna på flera nivåer, inklusive luxuriousness av din semester, din ekonomiska utlägg och olika både ditt boende och din destinationer. Inom alla dessa områden, återigen vinner resort medlemskap.