Resor

Utforska den härliga rätter i paris

När du kommer på överföring från flygplatsen Charles de Gaulle till Paris, är det sista du ska göra kock. Lyckligtvis, det finns en anledning Frankrike och huvudstaden är särskilt väl kända för sin mat. Ett besök på någon av dessa matställen kommer inte bara sate aptiten men också tillåta dig att förstå några av orsakerna bakom ett sådant rykte.

Priserna för haute cuisine restauranger i Cité är legendariskt höga, och en måltid på någon av dessa anläggningar kommer att kräva in utrymmet i besittning av en bekväm summa. Så göra säker du har en trevlig bekväm kudde att falla tillbaka på i slutet av kvällen.

Med det ur vägen, är du fri att börja njuta bäst av progressiv parisiska köket. Stadens kulinariska scenen är berömda avantgardistiska och många restauranger gör att du till exempel innovativa, minimalistiska kreationer. Om det är en liten bistro eller en mer traditionell, la carte restaurang, är staden idel nya utrymmen spetsen av djärva unga kockar, som sannolikt kommer att ge smaklökarna en ny och spännande upplevelse.

Om du är ute efter något mer traditionella, men finns det också gott om alternativ för näring när du anländer om överföring från flygplatsen Charles de Gaulle till Paris. Medan de har förlorat mark till moderna bistroer nyligen, många av stadens klassiska restauranger är fortfarande upp och kör, och en måltid i någon av dem kommer att erbjuda en exklusiv, oförglömlig upplevelse för obotfärdig matälskare. Ett perfekt exempel är Le Meurice, en dyr men lyxig och historiska ätande rymden, som fortfarande anses vara en av de bästa restaurangerna i Paris.

Slutligen, om du reser på en budget eller, faktiskt, har spenderat för mycket pengar efter ankomsten på överföring från flygplatsen Charles de Gaulle till Paris, kanske du är intresserad att veta att Cité erbjuder en hel charmiga ställen att äta relativt lite - och nej, de är inte snabbmat kedjan restauranger eller fet kyckling affärer. Många mindre antar bistroer och stoppade-away kaféer gör att du kan avnjuta en autentiskt fransk måltid för mindre än £20, vilket gör dem ett ovärderligt alternativ för resenären med en stramare handväska.

Beroende på vilket alternativ du väljer, en sak är klar: du kommer inte behöva nöja sig med hamburgare och chips efter att du har slog sig ned från överföring från flygplatsen Charles de Gaulle till Paris! Detta är en stad där överallt du slår du smaklökar kommer att bli överfallna i bara bäst av sätt.