Resor

Vilket tecken är du på universal's islands äventyr?

Universal's Islands of Adventure har fastställdes strax innan millennieskiftet, har öppnat sina dörrar för allmänheten år 1999 och expanderar och blir hem för mer och mer kända och mycket älskade tecken sedan dess.

Så, om ditt barn bor i deras Spiderman dräkt, är stilla väntan för deras antagning brev till Hogwarts eller vill lära dig mer om de legender och myter som omger antikens Grekland, där det kan tänkes ingenstans bättre för dem än Islands of Adventure i Orlando.

Superhjältar

Hem till gamla favoriter Spiderman, Wolverine och Hulken, Islands of Adventure Marvel Super Hero ön är platsen att vara för blivande superhjälte eller serietidning fanatiker. Med berg-och dalbanor och skrämmande Rider, kan testa deras inre hjälte i en hastighet av 65 miles per timme eller uppleva spänningen av Spiderman 3D simulator. Gästerna stora och små kan även försöka ut rytande Hulk som hälsar alla besökare vid ankomst!

Popeye

Allas favorit sjöman är levande och väl på Universals Toon Lagoon i hjärtat av Islands of Adventure. Besökare hitta bättre benen havet i denna del av parken, som stänk flotten rida "Popeye & Bluto kölsvinet-Rat pråmar" och Popeyes egna fartyg är det för dig att utforska och testa din egen styrka på - bättre äta upp det spenat, olivolja.

T-Rex

I en värld av superhjältar och serietidning tecken, kan det komma som någon överraskning att dinosaurierna fortfarande vandra på jorden; med bergochdalbanor och fullskalig Triceratops repliker finns det mer att vara försiktig med än T-Rex på Jurassic Park.

Harry Potter

Efter den enorma fanskara som kom efter utgivningen av Harry Potter-serien av böcker och filmer, Universal Studios stolt presenterade sin Wizarding World of Harry Potter, som även fick godkännandet av J. K. Rowling själv. Göra som den unga guiden gjorde här och utforska den magiska världen som inkluderar Hogsmede, Hogwarts slott och mycket mer. Besökarna få även uppleva hur det är för att rida mytiska varelser i form av en drake och en hippogriff under några minnesvärda Rider.

Sinbad

Myter och legender vaknar till liv i den förlorade kontinenten på Islands of Adventure, där hjältar av gamla Visa sig vara lika populära som de nya Marvel-tillägg. Titta Sinbad rädda sårbara prinsessan och se Poseidons vrede i Poseidons raseri.

Katten i hatten

Från mannen som gjorde gröna ägg och skinka är ljud aptitretande Seuss landning, där alla de Dr Seuss favoriterna väntar dig. Här kan du bli en del av historien som världen av Seuss hoppar ut från sidan.