Resor

Njut av en karibisk familjesemester

Vem säger att du inte kan ta din familj för en avkopplande semester i lyxhotell? Karibiska ön resorts, är till exempel inte bara för enstaka vuxna eller romantisk smekmånad. Bara för att du har små betyder inte att du inte kan ta dem med dig på semester med avkoppling och njutning. I själva verket om du med din familj och begäret njutning och välbefinnande, är din bästa alternativet verkligen att boka i en av de många lyxhotell. Karibiska öarna har så många alternativ för att se till att den familj som semester tillsammans har en fantastisk tid.

Om att gå? Här är några bra alternativ.

Barbados

För den som söker lyxhotell, kommer att karibiska öarna förstöra för val. Barbados, exempelvis ståtar med barnvänliga faciliteter med något för alla, särskilt vid stranden byarna. Hobie cat-segling, aqua-cykling, paddling, limbo och Calypso danslektioner, matlagningskurser, naturpromenader, och Bajan Grill picknick är bland de få aktiviteter som du kan alla göra tillsammans som en familj. Det finns andra flyr kan du som är absolut nödvändiga för vuxna, dock och massor av alternativ för att ta hand om barnen.

Almond Beach Village ligger inom räckhåll för många lyxhotell. Karibiska öarna har en underbar historia, och denna attraktion är byggd på en 1700-talet sockerplantage komplett med en historisk sockerbruk. Det är en bra utgångspunkt för familjen äventyr - det finns även simma upp filmer och junior kocken klasser. Utforska Harrison's Cave i närheten, vilket är en kalksten grotta komplett med stalaktiter, underjordiska strömmar och ett 40-fots underground vattenfall.

Turks- och Caicosöarna

Om du är vad du letar efter en semester är ett bra ställe att skryta enkelt kul för familjen, Turk & Caicos har några bra ställen som lovar en underbar tid för den lilla. Det är barnsäker, vita sandstränder med vatten skonsam nog för även den mest blygsamma simmaren och patrulleras av badvakter och Pirate's Island Waterpark med två jätte vattenrutschbanor. Eftersom regionen är känd som en utmärkt dykning destination, grundläggande undervattens färdigheter lektioner för barn finns också. En helt ny värld väntar på att upptäckas bara under vågorna.

Aruba

Definitivt en familjevänlig ö med många alternativ för vattensporter och på land att utforska, är du säker att ha en bra tid med barnen här. Massor av roliga och spännande väntar, på stranden eller av. Det finns ett barn läger, där de lär sig att tala Papiamento (menande föräldrar kan ha en tid av att roa sig), eller du kan alla ta resor tillsammans till Arikok National Park, Eagle Beach, Atlantis Submarines expeditionen och mer.

Med underbart väder, fantastisk mat och välkomnande människor du möter, det är definitivt en tanke på att du och din familj kommer att ha en underbart kul tid i Aruba.