Resor

Upplev Västindien

Om du letar efter ultimat i Västindien, har hotell och resorts i Anguilla allt du söker efter. Plysch boende, exklusiva underhållning, gourmetmat från några av regionens bästa restauranger och några av de mest kristallklara vatten, ljumma vindar och laid back stämning i världen väntar. Allt detta på en liten ö 17 km lång och tre km brett!

Uteslutande Yours

Om begränsad tillförsel är kännetecknet för sann Karibien lyx, göra Hotell i Anguilla definitivt betyget. Tillbaka i 1980, den lokala regeringen beslutat att begränsa utvecklingen på ön för att liten, diskret och definitivt exklusiva. Det är därför du kommer inte stöta på skrämmande kasinon, bullriga fartyg eller tacky gallerior alla längden på ön.

I stället finns det sofistikerade boende i fantastiska platser stranden som inte stör den naturliga seaside inställningen. Åtföljer de eleganta hotell är, naturligtvis, oklanderlig och effektiv service som några av de mest gästvänliga ännu lagt tillbaka människor på jorden!

Vad kan man göra

Ingen vill göra för mycket på semester. Men om du vill lämna bekvämligheter i de karibiska lyxhotell, kommer du att spolit för val. Ön kan vara liten, men det finns massor att se och göra.

Beach Lounge. Anguillas liten storlek garanterar att beroende på vilken en av de karibiska lyxhotell som du väljer, kommer du aldrig att alltför långt från någon strand. I själva verket finns det 33 fantastiska vita stränder. Palmer kantad Shoal Bay öst anses vara öns vackraste strand, medan Captain's Bay i nordost är där för att gå om avskildhet är vad du är ute efter. Om vindsurfing överklaganden, har Rendezvous Bay utmärkt vindar, medan par kommer att älska romantik i Cove Bay, ligger mellan Rendezvous och Maundays Bay.

Njutning och välbefinnande. Spa och reparativ retreater överflöd på denna ö. Faciliteter för olika terapier, träningsprogram och andra friskvårdsaktiviteter är alla lättillgängliga. Spaet på Malliouhana, har exempelvis en hel massa olika behandlingar - aromaterapi, ansiktsbehandlingar, scrubs, puts och mer. Cap Juluca, å andra sidan, har ett gym med yoga och Pilates-studio, som väl terapeuter från Bali.

Äta ute. Maten på alla karibiska lyxhotell och resorts är enastående, Anguilla har blivit en kulinarisk destination, med många måste-se restauranger och måste försöka rätter. Middag är bokstavligen en konstform på Blanchard - både i vyn och själva maten. Altamers franska kocken Maurice G. Leduc förbereder dekadenta hummer-kyckling-tryffel korv och orange-ingefära stekt anka som är definitivt en njutning, medan ingen erfarenhet kan konkurrera med den färska, bara fångade gul tonfisk sashimi på Deons förbise.