Resor

St Barts shopping guide!

Oavsett om du letar efter lokala handgjorda skatter eller lyxvaror från franska coutures--är shopping i St. Barthelemy tullfri hamn verkligen en höjdare! I området finns mer än 200 butiker, så alla i familjen är säker på att hitta något de älskar. Söker moderiktiga badkläder? Inte ett problem. Vill ha några unika smycken för happy hour på den lokala puben? Du är på rätt plats. Eller vad sägs om några vackra souvenirer att ta tillbaka hem för anhöriga? Inte leta längre. Denna port har allt!

Du kommer inte hitta bättre shopping i Karibien än på den ön av St. Barts!

KLÄDER

Svart svan

Badkläder är klädsel val när du är på semester i Karibien. Black Swan är en av St Barts mest populära återförsäljare av vackra badkläder. Iögonfallande bikinis, funky simma stammar och en mängd strandutrustning är vad denna plats är känd för. Det finns något för varje medlem i familjen på denna roliga lilla boutique.

Calypso

Trött på tacky resort slitage som du skulle aldrig fångas döda i? Om så är fallet, då är Calypso platsen för dig. Denna återförsäljare specialiserat sexig resort Klädsel av Balenciaga, Chloe och D fyrkant--bara för att nämna några. Vem säger att du inte kan bära lyx när hänga i Västindien?!

Boutique Lacoste

Saknar du de klassiska alligator logotyper som är tillbaka i stor stil? Lacoste har en snygg butik på St Barts shopping strip att funktioner deras linje av golf tees i alla dina favorit färger. Och om du har en tonåring, hon kommer att uppskatta Lacostes populära linje kallas "Petite Bateau"--avsett för yngre (och svalare!) demografiska.

HANTVERK/KONST

Couleurs Provence

Fånga pulsen i St Barts i vackra hem tillbehör. Denna butik bär en mängd franska tillverkade artiklar. Bland dem, jacquard borddukar, ljus och intrikata silver. Couleurs Provence också bär en exklusiv ö-inspirerade hem doft linje från L'Occitane.

Chez Pompi

Välkommen till Pompis lilla stuga! Det första rummen på Chez Pompi är faktiskt en Galleri featuring konstverk av denna lokala målare--även känd som Louis Ledée. Tillbringa en eftermiddag bara surfar val eller köpa en bit av St. Barts konstnärskap för dig själv.

VIN/SPRIT

Le Cave de Saint-Barthélemy

Om du inte kan gå till Frankrike, kan också chef över till det nästa bästa. De franska öarna är ett bra ställe att ta en flaska fransk vin. Och du kan säkert hitta en vintage i St Barts I mer än 30 år, Le Cave har behållit mycket eftertraktade flaskor av franska viner och håller också en exklusiv linje av Rom i sin elit källare.

M'Bolo

Om du vill prova en mängd Rom innan du gör ditt köp, ser längre än M'Bolo. Rom här har några himmelska smakerna--som citrongräs, ingefära och vanilj. När du kvittar en favorit, ta ditt köp hem en av butikens vackra handblåst flaskor!

LOKALA SKALDJURSSPECIALITETER

Marche U

Letar du efter lite snacks att föra tillbaka till hotellet? Eller kanske lite godis att hålla barnen sysselsatta medan du väntar på flygplatsen. Denna stormarknad har ett stort urval av franska ostar, charkuterier och även färskt bröd. Butik som lokalbefolkningen gör och bläddra genom Marche U omfattande lista av livsmedelsbutiker varor!