Resor

Navy pier, Chicagos bästa familj dag ut

Om du hittar dig själv resor i Chicago och osäker på var du går, be någon lokal och chansen att de kommer att peka dig mot Navy Pier. Detta spretande ensemble av museer, aktiviteter, restauranger, nöjen och butiker är verkligen en fantastisk dagsutflykt för hela familjen, och definitivt en av de måste-se platserna när du reser i Chicago.

Sevärdheter i Navy Pier

Front ligger-och-bland många nöjen Navy Pier Pier Park, en nöjespark anmärkningsvärd för dess 150-fots pariserhjul, från ovanpå som besökare kan se ut över staden och sjön Michigan. Det är ett slags amerikaniserad London Eye, om du kommer. Andra attraktioner som erbjuds på Park inkluderar karuseller, en minigolfbana och fjärrstyrda båtar, bland många andra nöjen, som kommer att glädja barn och vuxna lika!

Om nöjesparker är inte din kopp te, eller när dina barn har låtit deras upphetsning av deras system på Pier Park, kan du bege dig för Chicago Children's Museum, där de kan tillbringa resten av sin energi om flera ämnen på utställningar otaliga interaktiva erbjuds. Runda av kvällen med en resa på IMAX-Bio, och låt dina barn uppleva en film som de aldrig har innan. Om ni tar upp mer kulturellt benägen avkomma, ta dem till Shakespeare Theatre att titta på någon av de frekventa lekarna som iscensatte det.

Under de varma månaderna expanderar Navy Pier utbudet av nöjen för såväl ortsbor som turister reser i Chicago ytterligare. Besökare kan ta sightseeing båtkryssningar, några komplett med gratis måltider för en perfekt union av bäst av två världar. På piren själv ske särskilda evenemang också nästan året runt, från hantverk mässor till leksak mässor, trädgård visar och en öl festival. Vilken tid på året, hittar du alltid något på gång vid stranden av Lake Michigan.

Roligt erbjuds på Navy Pier kompletteras perfekt med ett stort urval av restauranger som erbjuder de mest olika delikatesserna, perfekt för påfyllning av energi efter en dag fylld av roliga. Tillsammans med alla andra attraktioner ovan, bidrar de för att ge denna del av staden dess välförtjänt status och anseende samt göra det obligatoriskt stopp för turister reser i Chicago. Om du reser till Windy City, särskilt under våren eller sommaren som månader, bör du göra det en punkt att besöka denna världsberömda del och Upplev allt den har att erbjuda.