Resor

Sevärdheter i blåsiga staden chicago

Om du besöker spännande amerikanska staden Chicago, göra tiden extra speciell och välja att bo i en av de bästa hotell. I Chicago finns det massor av bra kvalitetsboende att välja mellan, så gör din forskning och se till att den som du väljer på fästingar alla dina lådor. Många av de bästa hotellen i Chicago har toppklass faciliteter som gym, pooler och spa-anläggningar och vissa har fina restauranger också. När du har bosatte sig i ditt boende, komma ut och utforska denna underbara stad.

Vad göra när i den blåsiga staden

Från någon av de bästa hotellen i Chicago finns höjdpunkterna i staden precis utanför dörren. Känd för sin eklektiska musikscenen, dess Blues legender och dess smittsamma rytm, staden har några bra musikarenor att gå för en första klass natt ut.

För åtgärder under dagen, kan du bege dig till Wrigleyville för en spännande match för ungar. Packad med spänning, glädje och massor av roliga är detta en upplevelse inte att missa. Denna park är den näst äldsta i de stora ligorna och rika traditioner och historiska legender sekret från varje hörn.

Om idrott inte är din sak, bör definitivt ett besök på stadens gratis zoo på dagordningen. Lincoln Park zoologisk trädgård gränsar till den stora sjön Michigan, och är den äldsta djurparken i Amerika. En fantastisk plats för att utforska, denna attraktion är en för hela familjen.

Staden har ingen brist på museer och ståtar med en av världens mest berömda konstgallerier. Denna arkitektonisk pärla utspelar sig i marmor och glas gångvägar och tiotals rum packad med målningar, teckningar, skulptur och fotografier. Detta är ett definitivt måste för konstälskare.

Under en lång dag av sightseeing måste du se till att hålla energinivåerna och det är en perfekt ursäkt för provet världen berömda Chicago pizza paj. Dessa läckra pajer, kokta i en stekpanna med inga handtag, är sedan avslutas i ugnen så inneslutet mozzarella-, tomat- och kött kan vara ugnsbakad.

Om du letar efter en mer avkopplande sightseeing erfarenhet, varför inte ta en tur på floden? Detta är mycket mer raffinerat sätt att se se staden, uppskattar arkitektur och undvika livliga folksamlingar på samma gång. Stadens silhuett är känd över hela USA och det finns inget riktigt gillar uppleva det från lyxen av en flod turné. Många av de bästa hotellen i Chicago kommer att erbjuda att hjälpa dig boka dessa turer och även få dig att båtarna om behöver vara.

En annan topp attraktionen av staden är stranden. Miles av gyllene sanden på stranden av sjön är fyllda med volleybollspelare, joggare, solbadare och simmare i sommar, och det gör en stor dag för dem som vill ha lite solsken och avkoppling.

Men oavsett hur du väljer att spendera din tid i Windy City om du bor i en av de bästa hotellen i Chicago är du skyldig att ha en mycket minnesvärd semester bort.