Resor

Gratis sevärdheter i chicago

Bor i ett av de bästa hotellen i Chicago kommer att ge alla resor-savvy turist med en perfekt bas att utforska de otaliga attraktioner Windy City erbjuder. De mindre benägna att njuta av typiska "turistiga" saker kommer att vara angelägna om att veta staden stoltserar också med ett antal intressanta platser inte uppenbart syftar till turister, som kan besökas gratis.

Gratis sevärdheter

Någon av stadens många parker och stränder, ger exempelvis ett bra ställe att fördriva en morgon eller eftermiddag utan att spendera pengar. Parkera själv på en bänk, koppla av, och njuta av att läsa eller titta på folk eller, alternativt, packa upp din stranden redskap och huvudet till floden för en släng av solen-garvning (om vädret tillåter!). Vissa stadsparker också dubbla som djurlivfristäder, som kan lägga en helt ny dimension till denna typ av verksamhet, särskilt för djurälskare.

Och på tal om djurälskare, de bör inte försitta möjligheten att besöka Lincoln Park Zoo (Ja, zoo har fri entré!) eller någon av de många uterum utspridda över hela staden, som visar några av de mest intressanta och sällsynta exempel på växter. Fans av utomhus konst bör också bege dig till Millennium Park, där de kan beundra skulpturer eller, med lycka, bevittna en gratis föreställning på parkens paviljong eller scenen. Slutligen gör några staden stadsdelar för en fascinerande förberedande dagstur i sin egen rätt - som Magnificent Mile, exklusiva distriktet, där du får placeras redan om du bor på någon av de bästa hotellen i Chicago.

Om vädret råkar vara obehaglig (de inte kalla det Windy City för ingenting) eller om du inte är bara så förtjust i utomhusaktiviteter, frukta inte. Att vara instängda inne i rummet under en semesterresa är inte kul (även när du bor på en av de bästa hotellen i Chicago), men i detta fall, det är inte heller nödvändigt.

Många inomhus spots i staden kan besökas gratis, inklusive konstgallerier som galleriet Centerspace, Hyde Park Art Center eller Smart Museum of Art. Museerna är också mycket stort utbud, från mer standardiserade institutioner som renässansen samhället och Oriental Institute Museum, till mer mångkulturella erbjudanden som kambodjanska American Heritage Museum och National Museum of mexikanska Art. Alternativt kan besökare förbi Cultural Center och ta i en av diverse gratis utställningar och föreställningar som hölls där.

Som ni kan se, finns det mer än nog anledning att ge sig ut från komfort av de bästa hotellen i Chicago för att ta en gratis dagstur runt staden.