Resor

Utforska Chicagos magnificent mile

Varje större stad i världen har en: att område, gata eller grannskapet lokalbefolkningen och turister automatiskt gå till när man söker exklusiva butiker, exklusiva nattlivet och 5-stjärniga hotell. Londons Oxford Street och Bond Street, New Yorks Fifth Avenue och Los Angeles Rodeo Drive är några av de mest kända, men om du råkar besöka Chicago, du kan hitta en, alltför.

I Windy City, detta område är känt som Magnificent Mile (eller Mag mil, för kort) och sträcker sig mellan Chicago River och Oak Street, på den norrsidan av staden. De flesta av stadens viktigaste exklusiva återförsäljare ligger här. Museer, sevärdheter och nattklubbar, samt några av de bästa hotellen i Chicago, är belägna i Mag mil, vilket gör det till ett obligatoriskt stopp på någon rundtur i Illinois huvudstad.

Smeknamnet "Magnificent Mile" sig uppfanns av fastighetsutvecklare Arthur Rubloff, 1940-talet. På tiden var regionen redan en av de livligaste shopping i staden, efter framsteg inom transport i 1900-talets början hade gjort för en utvidgning av det ursprungliga Loop Retail historiska distriktet. Under de följande decennierna levde det upp till sitt namn, växer och frodas tillsammans med själva staden öden. Numera, finns i området några av de bästa hotellen i Chicago och de flesta av dess viktiga och kända landmärken - som Trump byggnaden, John Hancock Center, Chicago Water Tower, Wrigley Building och Tribune tornet. Några av dessa byggnader också rangordna bland den högsta i USA, att göra stadsbilden av Magnificent Mile en imponerande syn att se.

Besökare till Windy City under den sista veckan i November kommer att presenteras med en ytterligare behandla när du besöker Magnificent Mile: varje år, de område som tänds för ljus Festival, komplett med en parad och giant julgran belysning. Från gatan eller från de bästa hotellen i Chicago, balkonger kommer att denna bländande uppvisning av ljus och färg lysa upp alla besökares natt.

Kort sagt, precis som Oxford Street eller Fifth Avenue, är Magnificent Mile ett av de ställen som inte kan skickas via när du besöker staden i fråga. Om du besöker eller planerar att besöka Windy City, se till att du chef för detta stressade, livliga område att njuta av shopping, klubbar och sightseeing till ditt hjärta innehåll. Du kommer vara glad att du gjorde.