Resor

Utforska orlando med hjälp av apps

En semester till Orlando och dess tema parker kan vara stressigt och svårt att organisera. Med världen av teknik har blivit allt mer sofistikerade under de senaste åren, men verkar nu att, för varje Orlando dilemma, det finns en app för det.

Med är så många där ute att välja på, här är en guide till några av de bästa program på marknaden som kommer att säkerställa din resa till Orlando lika glad som Mickey själv.

Officiella guiden till Walt Disney Resort

Med GPS kartläggning tar denna funktion enkelt att navigera de stora vidsträckta som är Disney World Resorts och sina många parker. Kommer med råd för mat, kan du även ta stress av måltid gånger med denna guide och ta reda på förhand vilka anläggningar kan tillgodose petig med maten. Det finns spel och även en karaktär finder funktion som kan hjälpa till att hålla de små underhöll och distraherad under någon väntetid.

Levande Orlando trafikerar rapporter

På ett ställe så populär som Orlando har du att förvänta sig några trafik hold-ups. Med denna app får du tillgång till realtidstrafik rapporter i Orlando så du är alltid i vet när det gäller de senaste trafikproblem. Produceras av Florida Department of Transportation och LogicTree Corp, är detta app innebär att den endast queuing du kan uppleva i parken, inte på sättet att det.

Live uppdateringar för Orlando International Airport

Som om inte det vore nog, finns det även en app för att hålla dig framför alla den senaste flyginformationen med uppdateringar i realtid visar du de senaste ankomster, avgångar, utfärda utegångsförbud för förändringar och överföringar. Du kan också spara dina flygtider, hålla den säker och trygg.

Höjd krav för Orlando Theme Park Rides

Det finns ingen värre ilska än när ditt barn väntar i kö för en tur de är desperata att gå på före reda de är för små för det. Denna app garanterar att du aldrig hör att rädda ljud igen, med alla höjd krav du behöver för Disney, SeaWorld och Universal ingår.

Universal Studios Orlando och Walt Disney World Resort - väntetider

Två separata apps som är en livesaver när du planerar din dag på dessa nöjesparker. VersaEdge programvara ger aktuell väntetider för de mest populära parker inklusive Magic Kingdom, Epcot, djurriket, Universal Studios och mer. Aldrig vänta längre än du har till igen!

Dessa apps ger den ultimata guiden till Orlando semester i din handflata, så få beredda och ladda ner bäst - du kommer att spara tid, pengar och tårar.