Resor

Utforska spännande, eklektisk barcelona

Om du söker efter en helg bort Hotell, har Barcelona många att välja mellan. Sin natur, lyxhotell erbjuder en distinkt annorlunda upplevelse för sina gäster och lägga till en touch av dekadens någon vistelse. I typisk spansk stil är dessa förlägger utsökt inredda, oftast med moderna funktioner som beljuga temat som genljuder hela denna moderna stad.

När du har beslutat om ditt lyxhotell, öppnar Barcelona enkelt sina dörrar för dig att utforska. Om du letar efter en stad som utstrålar energi och spänning är något för dig; det säkringar chic elegans med otrolig arkitektur och en avslappnad atmosfär. Charmig och lockande, är det bundet till glädje.

Från den livliga shoppingområden och kosmopolitiskt nattliv till de vackra stranden ställena och läckra rätter är staden ett fantastiskt resmål för familjesemestrar, korta pauser bort och romantisk semester. Dagar kan spenderas att utforska den magnifika historien och upptäcka den unika karaktären av stadens främsta sevärdheter, medan under kvällen finns det tid att koppla av och njuta av navet i den lokala tapasbarer eller unna dig några fina katalanska middagar. Blandning av gammalt och nytt, är detta en stad som hedrar sin historia samtidigt som omfattar dess framtid. Din erfarenhet kommer att förbättras ytterligare om du väljer att bo på ett lyxhotell.

Barcelona höjdpunkter

La Rambla är den mest berömda gatan i staden och bara utstrålar karaktär. Prydd med otrolig arkitektur, är det värt att gå publiken att insupa atmosfären i detta eklektiska området. Gaudi har gjort sin mark i staden och besöka världsarvet, Casa Mila, kommer att belöna dig med imponerande panoramautsikt över mycket av hans händers verk. Sagrada Familia är den mest kända Gaudis mästerverket och är en fantastisk symbol för staden - det är särskilt vacker på natten.

För matälskare besöker staden, väntar många delikatesser. Tapasbarerna är ställena att gå före middagen, där du kommer att välkomnas med ett stort utbud av läckra tilltugg med läckra glasögon lokala cava. Långa luncher är haft i Spanien och staden har många stora små restauranger som serverar trerätters lunch specialerbjudanden som är billigt och alltid gott. Detta är också en stad av dans, och om du älskar att festa in på natten efter att ha avnjutit en sen måltid som spanska gör, det finns bra klubbar och barer som håller öppet till de tidiga morgontimmarna.

Trots att staden visar upp mycket av sina konstverk i form av arkitektur, är det också hem för några underbara museer och gallerier. Den Museu de la Catedral är en magnifik uppvisning av stadens historia och modern konst genom århundraden, medan den Fundació Joan Miro bekant har en samling av konstverk av Joan Miro.

Om du bor i ett lyxigt hotell, kan Barcelona sevärdheter och många av höjdpunkterna alla förbokas. Hotellets personal anordnar utflykter och resor för dig och någon kväll föreställningar kanske du vill delta.