Resor

Falla i kärlek med den kungliga Rajasthanen

Om du har beslutat att ta en semester i Indien, skulle du förmodligen ha en tuff tid på att bestämma vad platser för att besöka. Indien är rik på kultur och kulturarv och hela landet är välsignad med många fantastiska landskap och naturskönhet. Så kan det vara lite svårt att avgöra var att gå och vad man ska göra. Om du är en historia älskare och intresserade som en kung på semester, bör du välja Rajasthan tour paket.

Av palatsen

När du landar i Jaipur, Rajasthanen capital city, kommer du att inse i ett par minuter att denna stad har stort historiskt värde. Fylld med palats, havelis, fästningar och tempel, lämna Jaipur definitivt dig trollbunden. Denna stad grundades av Jay Singh II tillbaka på 1600-talet och är Indiens första stad. Som en del av din Rajasthan tur kommer du besöka den vackra Hawa Mahal, Jaigarh fort, palats i staden, Amber fort och många andra lokala turistattraktioner. Nattlivet i den rosa staden är mycket aktiv och levande. Du kan antingen stanna ute prova lokala rätter tillsammans med en drink eller välja att titta på den traditionella dansen visar, prestanda genom puppeteers och visar av Kalbelia dansare. Förutom denna Jaipur är också känd för sina mässor och festivaler. Kite och elefant festivalerna som händer under månaderna januari och mars respektive locka en hel del resenärer.

Öknen erfarenhet

Hela Rajasthan är känd för sitt rika kulturarv och traditioner. Städer som Jodhpur, Jaisalmer och Udaipur är kända för sina vackra palats. Dessa palats tar dig till förflutnan och ge en glimt av livet av kungar och drottningar under antikens dagar. Jaisalmer som har en öken terräng lockar många besökare varje år för dess dune banka aktivitet och låter dig uppleva livet på öknen. Okion och Bikaner är andra två platser som är kända för ökensafari. Glöm inte att besöka Patwon ki Haweli som inte kommer att misslyckas att imponera på dig. Detta går tillbaka till 1800-talet och mycket populär bland turister för sina intrikata arkitektur. Besöka "blå staden", där husen i den gamla delen av staden är målade blå Jodhpur och Umaid Bhawan palace i Udaipur som är av stor historisk betydelse. Indien resor har gjorts mycket lätt med en massa turer och resor i Indien. Välja en erfaren företag kommer att göra din resa mycket intressant och minnesvärd.

Reser i lyx

Om du är intresserad av en lyx Indien tour och vill utforska öknen tillstånd känna sig som en royal, kommer att sedan ta lyx tåg turer vara en bra idé. Denna tur kommer att täcka alla de största städerna i Rajasthan och Agra. Det finns en massa människor erbjuder tour paket för Indien. Du måste välja det bästa paketet för dig. Om du är osäker kan du be din resebyrå och vara beredd på ett bättre sätt att uppleva en helt ny, magisk värld.