Resor

Tre bra anledningar att åka på resor i utbildningssyfte till new york

Det finns få städer i världen lika legendariska som New York, och denna legendariska status är skäl nog för många unga människor att vilja besöka; men det är också en stad med enorma värdet för resor i utbildningssyfte. Med en livlig historia, fascinerande Kulturgeografi, och några av världens mest kända politiska, ekonomiska och kulturella institutioner, kommer det finnas något att vädja till varje student - oavsett vilka ämnen de studerar. Här är tre områden där New York utmärker sig som destination för lärande.

Världens huvudstad konst

Medan det finns många berömda konstnärliga städer i världen, har inte många den ren energi och variation av New York när det gäller att producera och visa upp konstverk. Det är hem till några av världens ledande gallerier, inklusive Guggenheim-museet och Metropolitan Museum of Art, samt en mängd andra fantastiska konst-museer - som alla ger inspirerande material för resor i utbildningssyfte. Det är också en stad som är känd för sin offentliga och performance-konst, och oavsett vilken stad din grupp befinner sig i, det måste vara något att se.

Sång, dans och teater

Ett annat område som New York är känd för att briljera i är underhållning och scenkonst. Andra bara till Hollywood som ett centrum för den amerikanska filmindustrin, det firas bestämt för dess oberoende film scen, samt teater, opera, dans och musik. Dess teater distrikt, Broadway, hyllas ofta som födelseplatsen för modern musikteater - så mycket så att Broadway har blivit en term som används för att beskriva genren. Elever som har drömmar om att vara involverad inom scenkonsten har mycket att vinna på resor i utbildningssyfte till New York. Staden är hem till några av mest respekterade kulturella institutioner i världen, inklusive på Metropolitan, New York Philharmonic, New York City Ballet och Juilliard School.

Färgstarka historia och geografi

Trots sin relativa ungdom, är jämfört med de flesta europeiska städer, New York, första gången på 1600-talet, full av historia. Från en liten holländsk handelsplats på gänget fylls gatorna av 1800-talet till metropolen aldrig sova på över åtta miljoner människor som det är idag, har man sett kontinuerlig förändring under sin livstid. En av de bästa ställena för studenter på resor i utbildningssyfte i detta komplex historia är på museet av staden New York, som undersöker olika aspekter av stadens förflutna. Också väl värt ett besök är Ellis Island Immigration Museum, som känslomässiga berättar om USA: s första invandring station. Samt dess imponerande historia och slående naturgeografi, domineras av Hudson River, är New York en fascinerande studie i Kulturgeografi, med otroligt varierande demografi och etniciteter.